18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Lubelska motopisda
Krak • 2019-11-15, 18:03
Dobre bo polskie
A tu fantazje redaktora:
" 25-letni motocyklista chcąc uniknąć zderzenia z wyjeżdżającym z drogi podporządkowanej samochodem, położył jednoślad i sunął z nim po jezdni. (http://www.tvn24.pl) "
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................2 2019-11-16, 14:38 2
TranzystorWyklęty napisał/a:

Śmieszą mnie internetowe osądy fachowców. Jeżdżę motocyklem 19lat (to prawdopodobnie dłużej, niż żyjecie sądząc po poziomie waszych wypowiedzi). Miałem litrowego sporta, ale większość to sportowo-turystyczne sześćsetki i litrówki. Na filmie widać próbę nagłego hamowania i niekontrolowany poślizg, który może być spowodowany starymi oponami, mokrą nawierzchnią, lub zimnymi oponami. W sumie wszystkie przyczyny są do przewidzenia przez użytkownika motocykla w danej chwili. Pomijając prędkość i panikę motocyklisty, który zamiast próbować ominąć Passata ze swojej prawej, dziwnym trafem obrał kurs kolizyjny. Także żaden rewelacyjny motocyklista, tylko kolejny dres co kupił moto i dzięki takim nazywani są wszyscy "motopizdami".

Pierdolisz kolego aż się czytać nie chce. Ciekawe w jaki sposób byś ty wyszedł z tej sytuacji... A no tak, ominąłbyś wymuszającego, na 100% byś tak zrobił. Ty nawet nie wiesz że to auto to audi było, a pchasz się w dyskusje o sposobie prowadzenia motocykli.

Kurs kolizyjny to obrał twój łeb, który w internecie sugeruje że w 3 sekundy by ominął wymuszającego puszkarza. Sory, w 2 sekundy. Już nawet pominę to że kierowca tej cbrki napewno wiedział że audi się nie zatrzyma. Jakby go chciał ominąć i ten by się zatrzymał to by w niego jebnął to byś gadał że kierowca bez umiejętności bo się wpakował w auto.
Zajebiście się zachował, wstał nic mu się nie stało. A ty już oszczędź sobie wstydu i idź tam transalpa czy innego trupa pucować do garażu.

Wyglądasz na takiego co to się wjebał do jakiejś grupki motocyklowej i jeździ weekendami zwiedzać zamki 100km/h na trasie i próbującego mędrkować jaki to jesteś obeznany w jeździe na motocyklu.

Byłeś tym litrem chociaż raz na torze? Ominął byś to audi? A no tak, przy 19 letnim doświadczeniu nie trzeba, co ja wygaduję, mogę sie schować toć jeżdzę tylko na sportowym litrze, a rozmawiam z kimś kto napierdalał całe życie z kuframi po sandomierzu.
Zgłoś
Krak 2019-11-16, 15:45 2
Szegerege12 napisał/a:

A kurwa może go nie położył. Chuj ci w dupe Krak, bo nie rozumiem co tutaj złego zrobił motocyklista.

Nie myśl , że się ziści co ci ojciec robił.
Jesteś głupi i nic nie poradzimy.
Nic złego nie zrobił geniuszu stosunków z tatą, dosłownie nic.
Moto się przewróciło bo jedyne co potrafił zrobić to wcisnąć hamulce.
Redaktorzyna z tefałemu pisze coś o położeniu, on się po prostu wypierdolił = dlatego jest motopizdą,
I zapamiętaj, że na sadistiku motocyklista to motopizda.
PS. Dostajesz ode mnie piwo, żebyś był łatwiejszy dla taty.
Zgłoś
S................2 2019-11-16, 16:04
Krak napisał/a:

Moto się przewróciło bo jedyne co potrafił zrobić to wcisnąć hamulce.

Ok przekonałeś mnie.
Zgłoś
T................y 2019-11-16, 16:22 1
Szegerege12 napisał/a:

Pierdolisz kolego aż się czytać nie chce. Ciekawe w jaki sposób byś ty wyszedł z tej sytuacji... A no tak, ominąłbyś wymuszającego, na 100% byś tak zrobił. Ty nawet nie wiesz że to auto to audi było, a pchasz się w dyskusje o sposobie prowadzenia motocykli.

Kurs kolizyjny to obrał twój łeb, który w internecie sugeruje że w 3 sekundy by ominął wymuszającego puszkarza. Sory, w 2 sekundy. Już nawet pominę to że kierowca tej cbrki napewno wiedział że audi się nie zatrzyma. Jakby go chciał ominąć i ten by się zatrzymał to by w niego jebnął to byś gadał że kierowca bez umiejętności bo się wpakował w auto.
Zajebiście się zachował, wstał nic mu się nie stało. A ty już oszczędź sobie wstydu i idź tam transalpa czy innego trupa pucować do garażu.

Wyglądasz na takiego co to się wjebał do jakiejś grupki motocyklowej i jeździ weekendami zwiedzać zamki 100km/h na trasie i próbującego mędrkować jaki to jesteś obeznany w jeździe na motocyklu.

Byłeś tym litrem chociaż raz na torze? Ominął byś to audi? A no tak, przy 19 letnim doświadczeniu nie trzeba, co ja wygaduję, mogę sie schować toć jeżdzę tylko na sportowym litrze, a rozmawiam z kimś kto napierdalał całe życie z kuframi po sandomierzu.

Miałem ci odpisać, ale tak się sam pocisnąłeś, że nie ma sensu. Jakby ten na filmie wyjebał dzwona, to pewnie zrobiłbyś z niego bohatera, że poświęcił moto, żeby nie poleciało na pieszych.
I w dupie mam, że jeździsz na "sportowym litrze" (pewnie z wydartymi na środku oponami), jak z wypowiedzi wynika, że bladego pojęcia nie masz, ale za to pewność siebie większa od VR
Zgłoś
j................a 2019-11-16, 16:23
poligon6 napisał/a:

Brawo, jednej motopizdy mniej.

dziwie sie twoim starym ze cie nie utopili w szambie
Zgłoś
Erni90 2019-11-17, 1:17
ludzie jesteście nie ogarnięci. Położył bo ten dzień był pochmurny i dość wilgotny więc po prostu mu koło zblokowało i uciekło. Ogólnie w takich chwilach trudno jest myśleć racjonalnie. Więc to zapewne było przypadkowe położenie moto. ps. moto szybciej sunie po asfalcie jak leży to oczywista sprawa. Więc położenie moto nic niemalże nie daje. No w skrajnych przypadkach coś tam da
Zgłoś
sweetwet-65 2019-11-17, 14:00
Loaloa napisał/a:

On nie jechał za szybko, tylko za nisko leciał. Szkoda, że przeżył.

Szkoda to że ktoś spłodził taka kreaturę jak ty, tłuku!

Loaloa napisał/a:

On nie jechał za szybko, tylko za nisko leciał. Szkoda, że przeżył.

Szkoda, że ktoś spłodził taką kreaturę jak ty, tłuku!
Zgłoś
Takafura 2019-11-17, 16:07
Erni90 napisał/a:

ludzie jesteście nie ogarnięci. Położył bo ten dzień był pochmurny i dość wilgotny więc po prostu mu koło zblokowało i uciekło. Ogólnie w takich chwilach trudno jest myśleć racjonalnie.

Wreszcie ktoś mi wytłumaczył, cały czas błędnie myślałem że jechał zbyt szybko co do warunków ( przyczepność) i jednak szybciej niż nakazują przepisy ( 50 km/h) mimo sporego ruchu, skrzyżowania, przejścia dla pieszych.

Ps. Jak motocykl Ci się kładzie przy takiej prędkości i w takim miejscu to trochę za późno na myślenie racjonalne...
Zgłoś
j................o 2019-11-18, 13:08
Kierowcy audi to najgorsza zaraza polskich dróg. Nie wiem o co chodzi ale te pierdolone janusze odpierdalają 3/4 wszelkich odpałów na drodze.
Nasłucha się jeden wieśniak, buc, pedał z drugim że ma "przewagę dzięki technice" i on w to kurwa wierzy! No i potem chuj "mam audi muszę być z przodu, niech mi ustępują ci co audi nie mają".
Jak widzę audi to już wiem że na 70% coś odpierdoli. Kiedyś tak reagowałem na ładę jak ruskie jeszcze nimi latały. Teraz najgorszym cebulowozem jest właśnie audi. Jebać audi i wieśniaków którzy nimi jeżdżą.
Zgłoś
Zygi9000 2019-11-28, 23:52
Ninjago mistrzowie spinjitsu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem