📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taa, a jak mu jakiś balonik pęknie to mu pewnie urządza pogrzeb śpiewając przy tym "Żałobny orszak" ^^
Szkoda,ze to wkretarka z podajnikiem automatycznym...a nie pistolet na gwozdzie...taka sama masakre moglbys igla w reku zrobic
To się nazywa swój świat i Swoje zabawki .
wlodar666 napisał/a:
Szkoda,ze to wkretarka z podajnikiem automatycznym...a nie pistolet na gwozdzie...taka sama masakre moglbys igla w reku zrobic
A kto powiedział, że miała być gwoździarka
Wkrętarką przybić go do koła razem z balonami
A potem napierdalać gwoździarką, coś w ten deseń
Haha patrzcie na jego oczy ;d dobre musi mieć palonko skoro przytula balony
pierdunzdupy napisał/a:
Dla mnie zaskakujące jest to, jak działa ludzki mózg, a raczej jak ,,nie działa''. Baba wpierdalająca kamienie, chlop kochający balony, michał szpak, transwestyci, pedały, kurwa co sie z tym swiatem dzieje
jest taki jak zwykle, ale przez nadmiar docierających do niektórych ludzi informacji ich umysły i tolerancja są wielkości pękniętego balona
co złego jest w ludziach którzy NIKOMU nie robią krzywdy? i co najciekawsze, autor powyższego komentarza, gdyby opowiedział o wszystkich swoich zwyczajach, przez pewną grupę ludzi też zostałby uznany za anormalnego
jak wszyscy
nic co ludzkie nie jest mi obce
Czytam Twój komentarz i przypominam sobie jak spokojnie i z klasą było wtedy...
pierdunzdupy napisał/a:
Dla mnie zaskakujące jest to, jak działa ludzki mózg, a raczej jak ,,nie działa''. Baba wpierdalająca kamienie, chlop kochający balony, michał szpak, transwestyci, pedały, kurwa co sie z tym swiatem dzieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów