📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Lubię placki :]
Shadow of Chernobyl
Otoz drogi pojebie, domena kosztule dokladnie 1,22PLN, co akurat w moim budzecie (nie wiem jak Twoim) nie stanowi znaczacej sumy. Jesli jestes tak glupi by myslec, ze place 100zl rocznie za utrzymanie tego.. no to jestes po prostu pojebem, uzywajac Twoich slow A domena sluzy jedynie jako nakladka na ftp, czego chyba idzie sie domyslic jesli jest sie choc troche bardziej rozgarnietym od riodoro1.
Pozdrawiam.
ps. I tak, lubie pierogi!
Otoz drogi pojebie, domena kosztule dokladnie 1,22PLN, co akurat w moim budzecie (nie wiem jak Twoim) nie stanowi znaczacej sumy. Jesli jestes tak glupi by myslec, ze place 100zl rocznie za utrzymanie tego.. no to jestes po prostu pojebem, uzywajac Twoich slow A domena sluzy jedynie jako nakladka na ftp, czego chyba idzie sie domyslic jesli jest sie choc troche bardziej rozgarnietym od riodoro1.
Pozdrawiam.
ps. I tak, lubie pierogi!
domena służy do opierd...nia naiwnej firmie za ciężkie pieniądze. W każdym razie kiedyś tak było - pamiętam ok. roku 2000 aferę bodajże z tatry.pl, zakopane.pl, czy czymś takim.
jrd napisał/a:
idiocie..pojebie..pojebem..ps. I tak, lubie pierogi!
a ja lubię używać innych słów od wulgaryzmów.
a w ogóle:
i idź spać bo już po dobranocce.
A wyzej ukazalem jedynie, ze jestes zwyczajnie glupi i nieskomplikowany. Co i udowodniles kolejnym postem, dziecinny prostak udzielajacy sie w temacie (domeny), o ktorym nie ma bladego pojecia.
Wklejajac oklepany img z popkiem tez zablysnales kreatywnoscia. I ta dobranocka jako nawiazanie do wieku... standardowa riposta ludzi nie majacych wiele do powiedzenia.
Grow up kiddy!
jrd, riodoro1, jedni lubią placki, inni teściową, ale na pewno nie lubimy czytać kłótni między userami w postach(do tego offtopic). W razie wątpliwości piszcie między sobą na PW.
to co to za Sadistic skoro nie można sie publicznie przezywać ponoć ta strona ma służyć do wyrażania swojej opinii a oftopa nie ma bo na moje dotyczy domeny, ktora jest jakimś trafem i linkiem a temat pojebów jest tak uniwersalny ze ciezko go nazwac offtopem
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-03-20, 00:46 ]
nic nie wnoszące kłótnie/wyzywanie się między userami --> offtop
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-03-20, 00:46 ]
nic nie wnoszące kłótnie/wyzywanie się między userami --> offtop
hujowe jak pierogi z mięsem
a my nie xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów