do czasu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"-Aleś mu zapierdolił, no chyba Cie pojebało...... Aleś mu zajebał, pojebało Cie Krzysiek!!! no kurwa przecież chłopa żeś zabił kurwa...
- Powiedziałem!! Koniec!!"
Chuj ze zajebał białemu! Tak czy siak pozostanie czarnym i będzie nękany do końca życia!!
1.czarny zajebał białemu
2.biały dał się lać po mordzie czarnemu
3. biały cipa - mógł zajebać tak czarnemu żeby już nie wstał
4.zajebiści znajomi - cieszą się z kolegi cipy co padł po liściu, chcą żeby jeszcze wstał i dalej dawał lać się po ryju
5.pod koniec wystraszyli się tego, że koleżka mógł już zejść po ciosie czarnego i wyłączyli kamerę.
2.biały dał się lać po mordzie czarnemu
3. biały cipa - mógł zajebać tak czarnemu żeby już nie wstał
4.zajebiści znajomi - cieszą się z kolegi cipy co padł po liściu, chcą żeby jeszcze wstał i dalej dawał lać się po ryju
5.pod koniec wystraszyli się tego, że koleżka mógł już zejść po ciosie czarnego i wyłączyli kamerę.
kosaplaymaker napisał/a:
"-Aleś mu zapierdolił, no chyba Cie pojebało...... Aleś mu zajebał, pojebało Cie Krzysiek!!! no kurwa przecież chłopa żeś zabił kurwa...
Dokładnie to samo pomyślałem, mamy podobnie zryte berety
btw. shooshtime <--- rozjebała mnie strona, na której znalazłeś ten filmik
Niech temu czarnuchowi ręka uschnie za jej podniesienie na swojego białego pana.
powinni im kurwa przy urodzeniu amputować struny glosowe
Feniks napisał/a:
Niech temu czarnuchowi ręka uschnie za jej podniesienie na swojego białego pana.
O o o jaka nabuzowana pizdeczka, nic tylko ci napluć do ryja biedo zajebana
kubusiekh napisał/a:
Jaki wstyd dla nas- BIAŁYCH.
Jakich nas? Jestem biały i nie podłączaj mnie pod jakieś swoje pedalskie grupy rozumisz? Odmaszerować!
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
O o o jaka nabuzowana pizdeczka, nic tylko ci napluć do ryja biedo zajebana
Jakich nas? Jestem biały i nie podłączaj mnie pod jakieś swoje pedalskie grupy rozumisz? Odmaszerować!
Gdybyś miał własnego murzyna , może wtedy zrozumiałbyś to uczucie , które czują panowie ci
ten bamboleo oszukiwał, odchylal głowe w tempie ręki i go prawie nie bolalo, biały czlowiek godnie dostawał po pysku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów