41-letni Rosinaldo Andrade Messias został zastrzelony 23. listopada w Itaquirai, 400 kilometrów od Campo Grande, stolicy stanu Mato Grosso do Sul. Rosinaldo otrzymał zaledwie jeden, ale skuteczny strzał w kark. Powodem zabójstwa był poniższy filmik. Po lewej stronie siedzi matka dziewczynki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jozue napisał/a:
ja pierdole i co stało jej sie coś ? ale wy problemy macie ludzie , fur deutschland kurwa
Ta a w domciu pewnie każe temu dziecku robić inne rzeczy. Spójrz na mine tego dziecka. Tak się niszczy dzieciakom mózgi.
W dzisiejszych czasach sex masz na każdym kroku, nawet nie musisz być specjalnie bogaty i atrakcyjny, więc chcesz poruchac to idziesz i ruchasz ale dorosłe osoby które są wszystkiego świadome.
Jak mozna sie dobierać do dzieci?!
Popieram taki wyrok ulicy w słusznej sprawie
No i co był chłop,chłopa nie ma chrząszcze i larwy zjedzą....
A tak to mu chuj w dupę i kilof w plecy
A tak to mu chuj w dupę i kilof w plecy
powinni go spalić żywcem, tak to jest niedosyt
jedngo sukrwysyna mnjej
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
wafelq napisał/a:
o matce zapomnieli?
Też powinna być odje..na
Ustal najpierw jak się matka wmanewrowała w jego towarzystwo - może nie mogła odmówić ?
A druga sprawa kto zlecił odstrzelenie gościa, może ta którą krytykujesz ?
Hahaha, 115 osób dało piwko do filmiku, gdzie typ liże małą dziewczynkę
jjuice napisał/a:
musiałeś mieć spięcie w inkubatorze skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem .
Spięcie w inkubatorze miałeś ty bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem regulaminu. Wracaj do podstawówki zamiast teraz płakać bo twój przydupas wir00z dostał bana za zoofilię. Banda dzieciaczków dobrała się do sadola.
KonioBijca napisał/a:
Nastawiaj dupe zwyrolu! Mam ogiera w stajni, ruchać mu się chce.
Mało temu "ogieru" mu że twoją starą rucha z dupy do japy?
Dzieciaki wysadzić na brzeg a cała motorówka z kompletem zwyroli (bo na bank wszyscy wiedzą co odpierdala ich koleś) jako cel dla marynarki.
A tego sadola jak nie widzi w tym problemu też bym do załogi wcielił.
jozue napisał/a:
ja pierdole i co stało jej sie coś ? ale wy problemy macie ludzie , fur deutschland kurwa
A tego sadola jak nie widzi w tym problemu też bym do załogi wcielił.
Mamusia jak zobaczyła filmik "załatwiła" partnera, inaczej nie oglądalibyśmy tego dzieła.
Ja pierdole jakie to przykre, dzieciak siedzi boi się prawie płacze, a matka obok siedzi zadowolona ze turysta się dobrze bawi i kasę da. Co za okropnosc
Jesse.Pinkman napisał/a:
Spięcie w inkubatorze miałeś ty bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem regulaminu. Wracaj do podstawówki zamiast teraz płakać bo twój przydupas wir00z dostał bana za zoofilię. Banda dzieciaczków dobrała się do sadola.
Boli dupsko bo w koncu kosa trafila na kamien, ale co bys nie napisal materiały dalej masz chujowe
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów