otrzęsiny dziewczynek i chłopców.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
e tam kurwa, wielkie halo. jak się jeździło za smarkacza na kolonie/obozy to przecież standardowo było coś w rodzaju chrztu. równie dobrze można to przełożyć na beke w gimnazjum.
Kurde, teraz to dopowiedzenia. Jestem ateistą, nie lubię tego dyrektora, ale to były tylko otrzęsiny... zabawa. A teraz się go uczepią jakby to było molestowanie... Was nigdy nie kocili? Nie mieliście gorszych zabaw?
Może to było przyuczenie do komunii św. No wiecie ciało Chrystusa amen
kurwa, kocenie koceniem, ale zlizywanie bitej śmietany z kolan KSIĘDZA (dorosłego faceta) przez małolaty 12-13 lat ? to chyba trochę różnica.
dlatego ja mam wywalone na klerów
vax napisał/a:
Kurde, teraz to dopowiedzenia. Jestem ateistą, nie lubię tego dyrektora, ale to były tylko otrzęsiny... zabawa. A teraz się go uczepią jakby to było molestowanie... Was nigdy nie kocili? Nie mieliście gorszych zabaw?
Swój swojego broni, co?
Co innego, gdy starsze klasy robią "chrzest" młodszym, ale to kurwa ksiądz, dyrektor i jeszcze takie kurwa rzeczy?
@Butter
Zajebisty film, jeszcze bardziej chora książka.
Ale co mnie w stópkach zapiekło to zapiekło
Zajebisty film, jeszcze bardziej chora książka.
Ale co mnie w stópkach zapiekło to zapiekło
Temu księdzu tak każda jedna powinna zrobić:
Ksiądz zakonny i dyrektor szkoły prowadzonej towarzystwo zakonne mający jakieś max. 30lat...?
Ci anty-klerykalni debile już się uciekają do takich zagrań?
Ci anty-klerykalni debile już się uciekają do takich zagrań?
skoroopczak napisał/a:
e tam kurwa, wielkie halo. jak się jeździło za smarkacza na kolonie/obozy to przecież standardowo było coś w rodzaju chrztu. równie dobrze można to przełożyć na beke w gimnazjum.
u was standardowe bylo lizanie kolan jakiegos starego chuja? no to nie zazdroszcze ci tych obozow...
vax napisał/a:
lol co ty pierdolisz...przeciez to nie jest normalne...
a o jakich gorszych zabawach mowisz? moze o zlizywaniu nie z kolan a chuja?
Nie, tylko wkurza mnie że wszyscy chcą na siłę zniszczyć chrześcijaństwo i posługują się jakimiś z dupy argumentami, które nic nie znaczą. Jak na przykład powyższy przykład.
Dali by każdemu katolowi bilbię do przeczytania, to sami by odeszli od wiary (ah te mordy w starym testamencie, ukamieniowania, prawo boskie nakazujące śmierć za byle co i rzezie na cywilach, czy też robienie płoty z głów nabitych na pal przez potomków mojżesza).
Ale nie, muszą obrażać każdego księdza, nawet jeśli ten jest spoko (a tu się sadole zdziwicie - są i tacy).
Dali by każdemu katolowi bilbię do przeczytania, to sami by odeszli od wiary (ah te mordy w starym testamencie, ukamieniowania, prawo boskie nakazujące śmierć za byle co i rzezie na cywilach, czy też robienie płoty z głów nabitych na pal przez potomków mojżesza).
Ale nie, muszą obrażać każdego księdza, nawet jeśli ten jest spoko (a tu się sadole zdziwicie - są i tacy).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów