otrzęsiny dziewczynek i chłopców.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja mam coś do tych wielkich obrońców w takim przypadku. Wyobraźcie sobie że chodzi o waszą córkę albo ew. młodszą siostrę. Też byście tak chętnie bronili "niewinnej zabawy"?
Pamiętajcie.Jak jakiś pojeb napisze o homo że aż 0,5% z nich to pedofile to należy krzyczeć.Ale gdy ksiądz "bawi się" z dziećmi to jest to manipulacja lemingófff z TVN i GW.
Nie mam jeszcze dzieci, ale gdybym miał córke i dowiedział się, że lizała kolana księdza, poszedłbym do tego ksiedza i urżnął mu jaja tępym nożem, może i bym poszedł siedzieć, ale chuj mnie to obchodzi
Paku napisał/a:
Ale mu stanął
Nie dość, że ksiądz, to pewnie jakaś cnotka. Żebym ja się podniecił, potrzeba naprawdę się natrudzić, a nie byle śmietanę mi lizać z kolan, chyba że to impotencja...
Pierdolicie, że księża źli, zgwałcił was jakiś, jak byliście mali że sie tak czepiacie?
Tak więc panowie, 4chan kolejny raz pomógł światu
O, już się tłumaczą:
gimnazjum-lubin.salezjanie.pl/
Okazuje się, że to była pianka do golenia.
Spoko, to przecież wszystko wyjaśnia
chiver5 napisał/a:
O, już się tłumaczą:
tylko winny się tłumaczy. pianka do golenia, kto to wpierdala, niech ktoś mi powie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów