📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skasuj to zdjęcie. Źle na nim wyszedłem.
bez sensu... albo tragiczny opis...
No Ci powiem Twoja laska to niezła suczka,tylko za bardzo się szczeży
po 1 primo rozejrzyj nie (rozglądnij)
po 2 secundo szczerzy nie (szczeży) nieuki kurwa wasza mać i teraz możecie na mnie wylać te swoje wiadro pomyj i tak mam wyjebane.
po 2 secundo szczerzy nie (szczeży) nieuki kurwa wasza mać i teraz możecie na mnie wylać te swoje wiadro pomyj i tak mam wyjebane.
hmmm o chuj chodzi? próbowałem gapienia się w to przez 2 min a potem mrugania, oddalania się, przybliżania itp i nie działa ;/
rejo napisał/a:
@rossavu
stara fotografuj z profilu, bedzie korztysteniej dla niej....
Masz kurwa i stawiaj polskie znaki
w tle jest jeszcze ręka, a tak ogólnie zdjęcie jest podróbką podobno istniejącego zdjęcia z jakiejś strasznej historyjki (Creepypasty)
paranormalne.pl/topic/22907-creepypasta-urban-legends-itp/
jakby ktoś chciał poszukać tej opowieści to jest gdzieś pod tym adresem (chyba w którejś z pierwszych 6 stron)
paranormalne.pl/topic/22907-creepypasta-urban-legends-itp/
jakby ktoś chciał poszukać tej opowieści to jest gdzieś pod tym adresem (chyba w którejś z pierwszych 6 stron)
polonia66 napisał/a:
spac o 11 rano.?
zobacz o której został dodany post
głupota co niektórych mnie dobija
Psychiczny napisał/a:
zobacz o której został dodany post
głupota co niektórych mnie dobija
A ja przeglądałem ten post o 11 rano i mnie to gówno obchodzi
twoje zakonczenie tematu w/g mnie było bezsensowne i napisanie zle składniowo.
"... i rozglądnij się... Dobranoc "
Dodatkowo Twoja odpowiedz "głupota co niektórych mnie dobija"
bardziej pasuje do Ciebie niż mnie.
Patrzę w lewo, a tam mi się ten ryj odbija w oknie. Obym nie spotkał swojej starej w tzw. "maseczce". :sniper:
Kurwa Gimbusy jebane poznały Creepypasty i teraz będą syfić tym ścierwem na sadolu...
polonia66 napisał/a:
A ja przeglądałem ten post o 11 rano i mnie to gówno obchodzi
Dodatkowo Twoja odpowiedz "głupota co niektórych mnie dobija"
bardziej pasuje do Ciebie niż mnie.
Nie pomyślałeś , zjebałeś , a teraz napinasz się .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów