Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kokos_123 2015-12-17, 22:34 2
Mieszkam w Krakowie, tutaj nawet na zielonym trzeba się rozglądać.
Zgłoś
Symbian 2015-12-17, 22:39 1
babcia miała pierwszeństwo ale kierowca miał około 2 tony wagi . hahahahha ahhahahaa
Zgłoś
DyndaS 2015-12-17, 22:41
Pewnie teściowa
Zgłoś
skelaw 2015-12-17, 22:42
@fantastico "Amejzing" ześ się kurwa popisał tym swoim angielskim, że ohoho... "emejzing" przylepo ty.
Zgłoś
solltys 2015-12-17, 22:43 10
@nerfy Ty jesteś pokurwiony? jak babcia wchodziła na jezdnie to samochód był jeszcze w chuj daleko, mieszkam w Anglii i tu jest to oczywiste że babcia mogła sobie normalnie przejść tylko w Polsce jest takie jeabne cebulactwo wsród kierowców którym cięzko się zatrzymać i przepuscić bo sa jebanymi królami drogi siedzącymi w swoich zdezelowanych 20 letnich trupach. Sam się zatrzymuje na przejściach lub nawet i nie i puszczam pieszych bo co mi szkodzi a dodam że zawalidrogą nie jestem i za miastem łamie wszystkie ograniczenia aż miło. A kierowca jebana pizda że anwet mu do głowy nie przyszło że ktoś może POPRANIE przechodzić przez przejscie i dopiero po pierdolnięciu w babuszke do niego dotarło że nie jest panem drogi.
Zgłoś
Harek 2015-12-17, 22:47
Po co się pchała jak widać było, że nie zwalnia
Zgłoś
solltys 2015-12-17, 22:54 5
Harek napisał/a:

Po co się pchała jak widać było, że nie zwalnia

Idź sie jebnij, tak to by mogła do wieczora stać, to co pieszy może przechodzić jeśli:

a) nic nie widać w promieniu 2km
b) ktoś łaskawie zwolni, pomruga światłami, pomacha reką i w ogóle zrobi łaskę że przepuści pieszego na pasach?

Jebnijcie się w te wasze puste łby, babcia nie wyskoczyła mu wprost pod samochód, kierujący miał w chuj czasu zeby zwolnić, już nawet jakby był kurwą której zal się zatrzymać to nie musiał tego robić, wystarczyło trochę zwolnic i babcia by zdażyła przejść.
Zgłoś
Bright 2015-12-17, 22:54 3
solltys napisał/a:

@nerfy Ty jesteś pokurwiony? jak babcia wchodziła na jezdnie to samochód był jeszcze w chuj daleko, mieszkam w Anglii i tu jest to oczywiste że babcia mogła sobie normalnie przejść tylko w Polsce jest takie jeabne cebulactwo wsród kierowców którym cięzko się zatrzymać i przepuscić bo sa jebanymi królami drogi siedzącymi w swoich zdezelowanych 20 letnich trupach. Sam się zatrzymuje na przejściach lub nawet i nie i puszczam pieszych bo co mi szkodzi a dodam że zawalidrogą nie jestem i za miastem łamie wszystkie ograniczenia aż miło. A kierowca jebana pizda że anwet mu do głowy nie przyszło że ktoś może POPRANIE przechodzić przez przejscie i dopiero po pierdolnięciu w babuszke do niego dotarło że nie jest panem drogi.

Zgadzam się w 100%, kierowca na serio miał sporo czasu na zareagowanie, widoczność też była bardzo dobra. Staruszka również poprawnie przechodziła, niestety, zawsze trzeba być ostrożnym bo nigdy nie wiadomo czy przypadkiem auta nie prowadzi jakiś debil.
Zgłoś
dwroland 2015-12-17, 22:55
Tutaj była prosta droga więc niestety wina kierowcy, ale przy niektórych skrętach w drogę gdzie zaraz są pasy to trzeba by mieć kurwa rentgen w oczach, więc jak kogoś rozjadę to nie będzie moja wina.
Także rozglądać się.
Zgłoś
solltys 2015-12-17, 22:58
dwroland napisał/a:

Tutaj była prosta droga więc niestety wina kierowcy, ale przy niektórych skrętach w drogę gdzie zaraz są pasy to trzeba by mieć kurwa rentgen w oczach, więc jak kogoś rozjadę to nie będzie moja wina.
Także rozglądać się.

Twoja wina bo nie potrafisz dostosować prędkości do warunków na drodze tylko jedziesz ile dozwolone i masz wyjebane na resztę. Przez takich jak ty na polskich drogach jest jak jest.
Zgłoś
Marbax 2015-12-17, 23:00 3
nerfy napisał/a:

Takie babcie mnie wkurwiają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do kurwy nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i chuj i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wpierdolić w podłogę i taką pizdę rozjechać.
Chuje na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was chuje rozjechać !!

Dobra, pobluźniłem, już mi lepiej !

Fakt że babcia gapa. Ale:
1. Było ją widać z daleka.
2. Była na pasach.
3. Nie wyskoczyła nagle zza czegoś.
4. Miała w tej sytuacji bezwzględne pierwszeństwo i kierowca na pewno został uznany winnym. Mam nadzieje że zabrali gamoniowi prawko.
Zgłoś
Qrcio 2015-12-17, 23:22
nerfy napisał/a:

Takie babcie mnie wkurwiają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do kurwy nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i chuj i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wpierdolić w podłogę i taką pizdę rozjechać.
Chuje na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was chuje rozjechać !!

Dobra, pobluźniłem, już mi lepiej !

Ja sie z Toba jak najbardziej zgodzę w kwestii takich starych kwok co robią to co napisałeś.

Problem w tym, że chyba chciałeś to napisac pod innym filmem bo do tego to sie wogóle nie odnosi.

Babka idzie nawet żwawo a auto jest daleko w momencie gdy wchodzi na przejscie

@UP

Zgadzam sie z kolegą, nie przeczytalem wszystkich postów a akurat ten nademną wszystko podsumował
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2015-12-18, 0:05
nerfy napisał/a:

(...)

Lepiej bym tego nie ujęła, krata browaru cyyk!

Nieproporcjonalnie wiele
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Zgłoś
solltys 2015-12-18, 0:18 1
@Kotka_w_piwnicy Wracaj do kuchni głupia pizdo, jak nie masz podzielnej uwagi to nawet nie wsiadaj za kółko.
Zgłoś
smierdze_wiec_jestem 2015-12-18, 0:18 1
chudy82 napisał/a:

@ nerfy na kursie nie uczyli Cię, że musisz zachować szczególną ostrożność dojeżdżając do pasów? Po chuj przepuszczać ludzi, niech stoją czekając aż nie będzie ruchu na drodze. Najlepiej to zatrzymać się przed przejściem, poczekać i dać gaz do dechy, bo człowiek stary, schorowany. Własną babcię też byś przejechał, za to że opiekowała się Tobą a wpierdala Ci się pod maskę?

Nie pierdol. Widać, że jesteś analfabetą wtórnym, bo przeczytałeś co napisał, ale nie zrozumiałeś kompletnie przekazu. Chodzi kurwa o wyobraźnię. Nie tylko tych za kierownicą, ale także pozostałych uczestników ruchu, jakimi bez wątpienia są również piesi. Tymczasem właśnie najebie się ludziom papki do łbów, że na pasach są nieśmiertelni i takie są potem tego skutki.

Nie pozdrawiam. Popieram nerfy'ego.

PS. Dodam, że w tym konkretnym przypadku nie ma dyskusji - do przejścia było 600 kilometrów i babka szła ok, chodzi o samo poruszenie faktu, że właśnie wielu pieszych wpierdala się na pasy nawet nie spoglądając, czy coś jedzie. I kurwa nie po to by czekać aż ktoś łaskawie przepuści, ale chodzi o sam jebany fakt spojrzenia w lewo, tudzież w prawo, coś czego kurwa uczą w przedszkolu, bo może zapierdalać w aucie ćpun, pijany albo inwalida umysłowy i zwyczajnie się nie zatrzymać. Ale gdzie tam, ja jestem Polak Janusz, w TV gadajo, że na pasach mam pierwszeństwo, więc łeb w buty i zapierdalam! To tak jakby kierujący autem zmieniał pas bez zerknięcia w lusterko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem