Czołówka za płotem nagrana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czołówka za płotem nagrana.
Zacne pierdolnięcie. Ciekawe czy ta lecąca skrzynia nie zgarnęła jakiegoś przechodnia/pedalarza?
Tak, ciekawe czy ta lecąca skrzynia nie zgarnęła jakiegoś przechodnia/pedalarza. Pomogłem rozwiać wątpliwości?
2 ciężarówki się zderzyły? Połowa miasta umarła z głodu bo bułek nie dowieźli.
Pytają hirurga jak to jest mieć tak ciężka, stresujaca, odpowiedzialna i skomplikowana pracę.
- Nie wiem, nie jestem kierowca tira.
Pytają hirurga jak to jest mieć tak ciężka, stresujaca, odpowiedzialna i skomplikowana pracę.
Sadisticzny napisał/a:
Tak, ciekawe czy ta lecąca skrzynia nie zgarnęła jakiegoś przechodnia/pedalarza. Pomogłem rozwiać wątpliwości?
Byś pomógł ujęciem z innej kamery bo to prawie jak cliffhanger wygląda
Bóg tak chciał
Kurwa dobrze, że płot cały
Czołówka za płotem nagrana.Rly ? gdzie ty tam widzisz zderzenie z płotem ?
ra0mir napisał/a:
2 ciężarówki się zderzyły? Połowa miasta umarła z głodu bo bułek nie dowieźli.
ale wiesz ze chirurg i tirowiec to maja podobny stres? W tirze jest ciagla walka o ludzkie zycie a doktorek jak cos zrobi zle to jest chroniony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów