Warto obejżeć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:25
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
macie swoje PO zaczyna sie... jak bys walczyl przed policja o swoje tez bys sie tak zachowywał...
kornelius22 napisał/a:
macie swoje PO zaczyna sie... jak bys walczyl przed policja o swoje tez bys sie tak zachowywał...
Ciebie pierwszego powinni spałować, jak za PISu pielęgniarki.
A o swoje to się walczy w sądzie, a nie na ulicy.
Z dziećmi powinno oglądać się bajki w TV lub zwierzęta w ZOO a nie pyskówki i zadymy, chociażby w słusznej sprawie. Typowa mentalność Polaków jak zwykle bierze górę. Zgarniają całą rodzinę i lecą oglądać, co się będzie działo. Każdy protest może zakończyć się burdą i wkroczeniem policji. Wtedy nawet przypadkowy gap może zarobić w tubę. Tylko, że wtedy zaczyna się kwik:
-Ludzie ratujcie, policja mnie bije!
-Ludzie ratujcie, policja mnie bije!
Wystarczyło by z miejscowego osiedla zawołać bandę najlepszych psychofanow ... jak wiadomo.. policja by spierdalała szybko bo przecież oni mogą stawiać się tylko na tych którzy swoja silą i przemocą równają się z dziećmi uległymi w tym zajściu, zaś przed kibolami spierdalają szybciej niż maja w regulaminie
@up Jesteś Pojebany na 100%
@up Twój stary to policjant.
Co za pojebana baba aż mi ciśnienie skoczyło, na chuj targa pudla w zadymę...
Banda rozwydrzonych wieśniaków zmusza patrol policyjny do ucieczki. A to Polska właśnie.
Prosze teraz nagle społeczniaki z osiedla nie lubią psów sie porobiło
Basika063 napisał/a:
Z dziećmi powinno oglądać się bajki w TV lub zwierzęta w ZOO
w ZOO byli w zeszłym tygodniu, teraz przyszli na wystawę piesków
od 3:08 na II filmiku widać gościa, który bronił krzyż na Krakowskim Przedmieściu!!
ksio, Ty mały głupi penisie...pies to cie spłodził...Bez Policji strach by było wyjść z domu, bo wokół jest pełno takich idiotów ja ty. Z resztą i tak lepiej omijać ciemne zaułki, bo wszędzie pełno gówniarzy z JP na bluzach. Haaa najśmieszniejsze jest to, że 99,9% z nich z Policją miała tyle do czynienia co ja z kosmitami. Jak coś ukradniesz albo kogoś pobijesz to się kurwa nie dziw, że Policja cię ściga. Rachunek jest prosty - ukradłeś, pobiłeś = do paki, awanturujesz się, niszczysz = pałą po grzbiecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów