Warto obejżeć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:32
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O co chodzi? Kiedy to było i dlaczego?
Filmiki fajne, nazwa tematu, opis, jakieś informacje tragedia, popraw się na przyszłość.
Cytat:
pszepycha
Unofakjando napisał/a:
obejżeć
Na początku myślałem że pisownia celowa ale teraz wiem że Tobie naprawdę pani od polskiego zmarła jak byłeś w pierwszej klasie
Bija dzieci, tratuja je o Boze, ja sie pytam na chuj dzieciaka pcha w ten dym
Takie sceny tylko w polsce, zajebiscie co nie?
uczta dla jotpekowców ;X
Co to za impreza ? Ze psy się buntują a właściciele nie potrafią im wpierdolu spuścić ?
LOL
Muszę przyznać, że nie ogarniam niektórych ludzi...
A to zara powiem dlaczego
Bo zabierają dzieci, czy osoby starsze na takie lokacje jak to, czyli na miejsce starcia ..::cywile vs. policja::.., gdzie dochodzi do przepychanek i rękoczynów.
Skoro wiedzą, że w takowym miejscu czeka zagrożenie, to po grzyba zabierają tam swoje pociechy?? Może te dzieci to jakieś żywe tarcze, dzięki którym strajkujący myśli sobie:,,Ja cię mogę kopać, wyzywać o pchać się na ciebie z dzieckiem na rękach, ale ty jak się wepchniesz na mnie panie policjancie, to zostaniesz nazwany bezlitosnym skurwielem, który nie patrzy, czy czasem nie zrani swoim zachowaniem młodziaka.
PS. Co do tego psa, to chyba stara baba nie miała małego dzieciaka, to wzięła jako żywą tarczę swojego pupila :S
Jeżeli żywe tarcze nie skutkują to strajkujący mają jeszcze w zapasie stare babcie, które przewracają się gdy tylko policjant je dotknie (czasami przewracają się i krzyczą bez powodu) To taka broń zapasowa i doskonale działająca.
Czy ja coś podobnego już widziałem?? TAA! Gdzie jest krzyż?!
Muszę przyznać, że nie ogarniam niektórych ludzi...
A to zara powiem dlaczego
Bo zabierają dzieci, czy osoby starsze na takie lokacje jak to, czyli na miejsce starcia ..::cywile vs. policja::.., gdzie dochodzi do przepychanek i rękoczynów.
Skoro wiedzą, że w takowym miejscu czeka zagrożenie, to po grzyba zabierają tam swoje pociechy?? Może te dzieci to jakieś żywe tarcze, dzięki którym strajkujący myśli sobie:,,Ja cię mogę kopać, wyzywać o pchać się na ciebie z dzieckiem na rękach, ale ty jak się wepchniesz na mnie panie policjancie, to zostaniesz nazwany bezlitosnym skurwielem, który nie patrzy, czy czasem nie zrani swoim zachowaniem młodziaka.
PS. Co do tego psa, to chyba stara baba nie miała małego dzieciaka, to wzięła jako żywą tarczę swojego pupila :S
Jeżeli żywe tarcze nie skutkują to strajkujący mają jeszcze w zapasie stare babcie, które przewracają się gdy tylko policjant je dotknie (czasami przewracają się i krzyczą bez powodu) To taka broń zapasowa i doskonale działająca.
Czy ja coś podobnego już widziałem?? TAA! Gdzie jest krzyż?!
@ abrakamus
Aleś się kurwa rozpisał ze dwa dni myślenia zeszło co ?
Aleś się kurwa rozpisał ze dwa dni myślenia zeszło co ?
ja uważam ,że policja najpierw powinna bardzo skrupulatnie oceniać sytuację ,a następnie to już wolna amerykanka i nie chodzi mi konkretnie o tą sytuację.
Poszukałem i znalazłem - był to protest mieszkańców lubelskiej dzielnicy Poręba przeciwko budowie stacji bazowej telefonii komórkowej sieci Era w środku osiedla mieszkaniowego.
Jak dla mnie, to szkoda, że nie użyli armatek wodnych. A co się policjanci będą przepychać?
A skoro mieszkańcy nie chcą tam budowy, to niech się zrzucą na kupno pola obok osiedla.
Tej babce, która mówiła o środkach odurzających, miałem ochotę pierdolnąć prawym sierpowym przez monitor. Nie chodzi tu tylko o to co pieprzyła, ale o jej sztuczność i tępotę przypominającą mi prowadzącą "Mam Talent" - i nie mam tu na myśli Chylińskiej.
Jak dla mnie, to szkoda, że nie użyli armatek wodnych. A co się policjanci będą przepychać?
A skoro mieszkańcy nie chcą tam budowy, to niech się zrzucą na kupno pola obok osiedla.
Tej babce, która mówiła o środkach odurzających, miałem ochotę pierdolnąć prawym sierpowym przez monitor. Nie chodzi tu tylko o to co pieprzyła, ale o jej sztuczność i tępotę przypominającą mi prowadzącą "Mam Talent" - i nie mam tu na myśli Chylińskiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów