Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Całe życie handlował bykami, sam samiutki wprowadzał je na swój samochód do przewożenia ich na skup bo oczywiście nikogo do pomocy nie zatrudni - on nie będzie za takie coś płacił.
jakieś 2 lata temu jeden byczek trochę go podeptał i dziadek był jakiś czas w szpitalu.
Cała rodzina mu tłumaczyła - dziadu, są firmy które przyjeżdżają i sami te bydło ładują, dają ci kasę i jadą dalej a ty nie musisz się już tym zajmować RAZ ze względu na swój wiek a dwa, że to wcale aż tyle nie kosztuje i nie warto tak ryzykować. Dziad oczywiście po wyjściu ze szpitala kuśtykał i dalej sam pracował.
Do sedna, w tamtym tygodniu przy próbie załadunku jeden byk przebił go rogiem, sforsował bramkę i popier*alał z dziadem na swoim łbie.
Przebił mu płuco i dziadek wykitował. Żebyście widzieli jak babuszki wiejskie odprawiały modły przy płotach swoich domów podczas gdy byk paradował po wiosce ze swoim orderem
W wiosce w której mieszkam w tamtym tygodniu był pogrzeb pewnego dziadka.
Całe życie handlował bykami, sam samiutki wprowadzał je na swój samochód do przewożenia ich na skup bo oczywiście nikogo do pomocy nie zatrudni - on nie będzie za takie coś płacił.
jakieś 2 lata temu jeden byczek trochę go podeptał i dziadek był jakiś czas w szpitalu.
Cała rodzina mu tłumaczyła - dziadu, są firmy które przyjeżdżają i sami te bydło ładują, dają ci kasę i jadą dalej a ty nie musisz się już tym zajmować RAZ ze względu na swój wiek a dwa, że to wcale aż tyle nie kosztuje i nie warto tak ryzykować. Dziad oczywiście po wyjściu ze szpitala kuśtykał i dalej sam pracował.
Do sedna, w tamtym tygodniu przy próbie załadunku jeden byk przebił go rogiem, sforsował bramkę i popier*alał z dziadem na swoim łbie.
Przebił mu płuco i dziadek wykitował. Żebyście widzieli jak babuszki wiejskie odprawiały modły przy płotach swoich domów podczas gdy byk paradował po wiosce ze swoim orderem
Wstawaj, zesrałeś się
Wstawaj, zesrałeś się
chyba się pomyliłaś, przestałem cię pukać i srać na cyce 4 lata temu gdy osiągnęłaś pełnoletność.
kup sobie w końcu świeczkę żebyś widziała przy kim się budzisz w tym lochu a nie jak zawsze rozpoznajesz chłopa po zapachu gówna - tym razem pudło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów