Żałosne co tu wypisujecie niby ludzie młodzi a mentalność macie starych pierdołów chcielibyście tylko zakazywać i nakazywać sami będąc ofiarami systemu edukacji premiującego cielęcą pokorę i posłuszeństwo.
Pojęcie robić coś na własna odpowiedzialność dla was nie istnieje.
Nieszczęśliwe wypadki podczas takich cyrkowych popisów się zdarzają ale ja nie potępiam tych wyczynów. Sami są świadomi jaki będą konsekwencje najmniejszego błędu, nikt ich do tego nie zmusza.
Jest polski wspinacz nazywa się BNT to ten który wspinał się na Marriott.
Zasługuje na podziw a nie żeby byle nieudacznik nieruszający tłustej dupy od komputera nazywał go pozbawionym rozumu . Subskrybuję nawet jego kanał. Linoskoczków albo Kierowców formuły 1 gdy coś się nie uda i dojdzie do katastrofy jakoś nikt bezmózgowiami nie nazywa. W całej historii świata prawdziwi mężczyźni z jajami zawsze życiem ryzykowali a cioty na piździe siedziały.
Cywilizacja ciot wszędzie hołubi tylko to bezpieczeństwo podniesione do potęgi.
Rzygam już tym pierdolonym bezpieczeństwem.
I choć ludziom na tym filmie mogę tylko pozazdrościć sprawności fizycznej to też lubię robić rzeczy w Europie niedopuszczalne przykładowo niesamowitą frajdę sprawiało mi podróżowanie w Senegalu na dachu autobusu tak jak robią to miejscowi. I co z tego że mogłem spaść skoro to było takie fajne.