Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.@Borys
Poza tym Ty pewnie masz nadwagę, może jarasz pety, bierzesz narkotyki. Wiesz ile służb bedzie postawionych na nogi i ile pieniedzy wydanych na Ciebie jesli dostaniesz raka? Albo po pijaku rozbijesz sobie głupi ryj? własnie. więc siedź w domu żeby nikt na Ciebie nie tracił czasu ani pieniędzy
@krukibiale
1. Argument typu nie jezdzij samochodem bo kogos przejedziesz. tez szafujesz czyims zyciem. Znasz jakis wypadek z udzialem takiego "debila" a wiesz ile jest wypadków samochodowych. czyli argument z dupy.
2.Może warto żeby włascieciele obiektów zabezpieczali obiekty prawidłowo to nikt nie powołany nie wejdzie a jak wejdzie to nie będzie haka na własciciela bo zabezpieczył dobrze. czyli argument z dupy
3. Kto to są normalni ludzie? Pani wiesia która sie zażera w domu słodyczami i jej się żyły zatkały wiec ma zawał czy pan jurek który się najebał i sie przewrócil i se rozbił głupi ryj. Robisz jakąs segregacje komu się należy pomoc. czyli ludziom z wypadków samochodowych gdzie jest ich wina nie powinno sie według twojej logiki pomagac.czyli argument z dupy.
4. tak. kolumb na pewno byl tchórzem...Teraz to już przegięłaś
@opensreetmaps
Sądzę, że chodzi o szafowanie życiem ewentualnych ofiar na dole po ich upadku to raz, dwa......
Poza tym Ty pewnie masz nadwagę, może jarasz pety, bierzesz narkotyki. Wiesz ile służb bedzie postawionych na nogi i ile pieniedzy wydanych na Ciebie jesli dostaniesz raka? Albo po pijaku rozbijesz sobie głupi ryj? własnie. więc siedź w domu żeby nikt na Ciebie nie tracił czasu ani pieniędzy
Kurwa przecież to powiedziałem młody chuju jeden że się odnosze personalnie ale jakbyś kurwa pomyslał pol sekundy to zrozumialbys przekaz ze .Wiec jeszcze raz . Przestan mi udowadniac ze nie mam racji na innych plaszczyznach bo ja Ci udowodnielem ze mam racje w glownym watku. Zemsta jest slodka ale taka bez klasy.