18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
Ludzie to ch..e
boss. • 2014-11-23, 17:59
Wycieczka do pyrylandi

Znalazłem ogłoszenie odnośnie sprzedaży auta.Zadzwoniłem wczoraj wieczorem,umówiłem się dzisiaj na godz.10 w krainie ziemniaka.Wstałem o 4 rano,o 6 wyruszyłem ze stolicy.Po dojechaniu na miejsce zadzwoniłem do sprzedającego lecz ten nie odbierał telefonu.Napisałem więc smsa że czekam,w odpowiedzi dostałem iż pan będzie parę minut po 10.Po 2 godzinnym oczekiwaniu oraz kilku krotnych próbach kontaktu zrezygnowany wyruszyłem w podróż powrotną do domu.Trzeba być rurą aby postąpić w ten sposób.Straciłem wolną niedziele i kasę na podróż.Niektórzy ludzie to zwykłe kurwy bez szacunku do drugiego człowieka,jego czasu oraz uczciwie zarobionych pieniędzy.
Jeśli to czytasz to obyś chuju do usranej śmierci jeździł tym autem.

I jeszcze w całym centrum handlowy kible płatne 2zł
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
NastyRascal 2014-11-23, 20:57 3
@boss.
a moze bys pokazal jakie to auto? jakis link czy cos?
Zgłoś
L................a 2014-11-23, 20:58
Po pierwsze podróże kształcą. Po drugie gdybyś kupi łten złom straciłbyś więcej niż paliwo spalone podczas tej wycieczki i wolną niedzielę.
Zgłoś
nikusek007 2014-11-23, 20:59 2
Pietia82 napisał/a:

To dziwny naród. W żadnym innym mieście nie spotkałem się też z płatną toaletą na stacji Shell. Oni to nawet gówna pieniądz potrafią wycisnąć

Centrum handlowe, jest połączone z dworcem. Po prostu nie chcą, żeby toalety wyglądały jak w pociągach
Poza tym, dostajesz tam bon, na 2zł w kilku sklepach
Zgłoś
OjciecStiflera 2014-11-23, 21:07 5
"Następnym razem jedź po auto do Wietnamu... nie mogę z takich ludzi, jeżdzą po całej Polsce za autami, bo 2 tysie mniej. Chuj że licznik kręcony i 100 do tyłu. Mało Ci w stolicy aut ? Pazera jesteś, a teraz się żalisz. "

Jak jedziesz do komisu, na giełde i bierzesz co ci pod nos podsuną to ok twoja wola. Ale jak ktos chce miec konkretny model z konkretnym wyposażeniem w wybranym kolorku i wybranym silniku to musi trochę pojeździć. A z podlaskiego to najlepiej na litwe jechac po auto, cena jak w niemczech, przebieg też jak w niemczech a temat załatwiony między śniadaniem i kolacja tego samego dnia w domu.
Zgłoś
garbaty84 2014-11-23, 21:19 6
podaj lepiej link do ogłoszenia, żeby wszyscy "wiedzieli co z nim zrobić"
Zgłoś
tommitmx 2014-11-23, 21:20
pokaż po co jechałeś, mozna teraz gościa za kare strolować
Zgłoś
Gruszek83 2014-11-23, 21:22 1
najwidoczeniej chujowo żeś się ustawił z tym pedałem .... zresztą kto kurwa normalny w niedziele wstaje o 4 i jedzie auto kurwa oglądać
Człowieku nie masz serca ? Ja kurwa pije 3 dzień bo weekend.... w sumie to już mam chyba kaca i powiem Ci że jakbym fure sprzedawał i miałbym z jakimś deklem ustawiać się z rana to prędzej bym się chyba wyhuśtał ... a druga sprawa na chuj bulisz za szczalnie ... co ty kurwa kucasz... trza było walić pod mur kurwa??
Ale sorry zapomniałem jesteś ze stolicy..... wszystko jasne
Zgłoś
bartez132 2014-11-23, 21:22 3
Coś dziwnego w tym, że centrum handlowe połączone jest z dworcem i trzeba zapłacić aby ci żaden menel ciuchów nie prał w zlewie ? Jak jesteś taka złotówa to po prostu kup auto w najbliższym komisie.
Zgłoś
orzeszwmorde 2014-11-23, 21:24 7
Po pierwsze: Jeśli jedziemy spory kawałek drogi oglądać furę to żądaj od sprzedawcy adresu jego zamieszkania.
Tylko frajer umawia się w jakimś centrum handlowym.

Po drugie: Po kiego chuja wstałeś o czwartej jak dopiero po dwóch godzinach wsiadłeś do auta.

Po trzecie: Umówiliście się na 10:00 to trzeba było połazić po sklepach a nie wkurwiać ludzi telefonami o ósmej rano w niedzielę.

Po czwarte: Trzeba było szczać na koło jak pies.

Po piąte: Gość nawet jak to przeczyta to się chyba skicha ze śmiechu.

I ostatnie czyli po szóste: Śorb pisiora.
Zgłoś
tranzystor 2014-11-23, 21:30
KlinikaAborcyjna napisał/a:

No i powiedzmy że chcę Smarta For4 bo tak i już, więc muszę szukać w ogłoszeniach z innych województw.

Chcesz kupić takie drogie auto z odliczoną kasą? Powinieneś przewidzieć dodatkowe koszta podróży po samochód, ewentualnej diagnozy w serwisie. Założenie zakupu auta przy pierwszym podejściu jest nierealne. Chyba, że z salonu.

KlinikaAborcyjna napisał/a:

I nie chodzi o to co by kupić taniej, ale o to żeby kupić niebite sprawne auto które da przyjemność z bezawaryjnej jazdy.

W pełni sprawne i niebite, to w salonie (choć i tu zdarzały się przygody). Jak chcesz sprawdzone, to bierzesz Premium Selection u autoryzowanego dealera - sprawdzone i z gwarancją. Ale wtedy nie okazyjnie, bo nikt nie sprzeda idealnego auta w cenie rzeźby od handlarza.
Zgłoś
rksrobert 2014-11-23, 21:30
Gruszek83 ależ Ty jesteś męski i niesamowity, 3 dni pijesz no no.
Zgłoś
boss. 2014-11-23, 21:30
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
bartoszbarto 2014-11-23, 21:33
Wrzuć linka z tej aukcji to go potrolujemy
Zgłoś
ajeinot 2014-11-23, 21:39 1
boss. napisał/a:

Ciota to twoja stara

argument gimbusa:) więc opowieść to fejk albo to twój ojciec jechał po samochód i wziął ciebie ze sobą żeby miał kto mu loda zrobić w podróży..
Zgłoś
boss. 2014-11-23, 21:44 4
orzeszwmorde napisał/a:

Po pierwsze: Jeśli jedziemy spory kawałek drogi oglądać furę to żądaj od sprzedawcy adresu jego zamieszkania.
Tylko frajer umawia się w jakimś centrum handlowym.

Po drugie: Po kiego chuja wstałeś o czwartej jak dopiero po dwóch godzinach wsiadłeś do auta.

Po trzecie: Umówiliście się na 10:00 to trzeba było połazić po sklepach a nie wkurwiać ludzi telefonami o ósmej rano w niedzielę.

Po czwarte: Trzeba było szczać na koło jak pies.

Po piąte: Gość nawet jak to przeczyta to się chyba skicha ze śmiechu.

I ostatnie czyli po szóste: Śorb pisiora.

Po pierwsze:umówiłem się w miejscu w które było najprościej dojechać,frajerem to trzeba być aby każdemu podawać swój adres

Po drugie:wstałem po 4 bo lubię wyjść z domu jak biały człowiek,czyli prysznic,śniadanko,kawka.Ty pewnie spał byś w opakowaniu i wstał o 5:57 jak miał byś wyjść o 6.

Po trzecie:czytaj ze zrozumieniem imbecylu

Po czwarte:pewne rzeczy odróżniają nas od zwierząt.Ty pewnie nawet kloca walisz na trawniku.

Po piąte:pewnie masz racje,po takim chuju tego można się spodziewać

I po szóste:siorbała to mi twoja mama wczoraj

ajeinot napisał/a:

argument gimbusa:) więc opowieść to fejk albo to twój ojciec jechał po samochód i wziął ciebie ze sobą żeby miał kto mu loda zrobić w podróży..

Zatrzymaj wspomnienia z dzieciństwa dla siebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem