Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy nagrywa jak chce. Nie pasuje nie oglądaj.
Jest to niezbyt efektywna metoda, a bohaterowie filmu mogą zostać nie nagrani, w razie nagłych ruchów
pie**olę banialuki, ale w pierwszej albo drugiej klasie podstawówki czyli k***a jakieś 22 lata temu, mieliśmy kartkówkę z angielskiego. Pierwsze zadanie..
1. Przetłumacz na język angielski:
-Jak masz na imię?
następnych podpunktów nie pamiętam, ale przygłupi ziomek z klasy, Hubert G. bo rodo, ale jak jakimś cudem czyta to może będzie wiedział, wpisał odpowiedź do pierwszego punktu: Hubert G******
No w sumie podobna sytuacja z postem pizzerii. Logika podpowiada, by odpowiedzieć na pytanie, ale autor postu poinformował, żeby napisać taki komentarz, a nie odpowiedzieć na pytanie w komentarzu. Czyli wina autora postu głównie
I domyślam się, że jakby dać takie polecenie jakiemuś językoznawcy to napisałby to samo co było w komentarzach, bo tego oczekiwał(z racji swojej niewiedzy) autor.
Jedynym idiotom może być uznany gość który pisał tego posta, nie wiedzący jak ogarnia się social media, a jak one działają - vide jak ludzie je rozumieją.
Szakhal i ArkSa mają rację. Niektórzy ich poprzednicy racji nie mają.
Ci którzy piszą "ludzie to idioci" zawsze uważają, że sami nie mieszczą się w tej grupie, chociaż przecież są ludźmi. Zawsze ci "ludzie" to "oni" a nigdy "my" a na pewno nie "ja".
co ciekawe, osoby formułujące takie opinie praktycznie nigdy nie są wybitnymi jednostkami, a przynajmniej nigdy się nie spotkałem z kimś kto jest wybitny choćby w jednej dziedzinie i tak mówił o naszym gatunku. Nieraz spotkałem się za to z sytuacją, że osoby tak mówiące starają się w ten sposób dowartościować.
Szakhal i ArkSa mają rację. Niektórzy ich poprzednicy racji nie mają.
Ci którzy piszą "ludzie to idioci" zawsze uważają, że sami nie mieszczą się w tej grupie, chociaż przecież są ludźmi. Zawsze ci "ludzie" to "oni" a nigdy "my" a na pewno nie "ja".
co ciekawe, osoby formułujące takie opinie praktycznie nigdy nie są wybitnymi jednostkami, a przynajmniej nigdy się nie spotkałem z kimś kto jest wybitny choćby w jednej dziedzinie i tak mówił o naszym gatunku. Nieraz spotkałem się za to z sytuacją, że osoby tak mówiące starają się w ten sposób dowartościować.
A często zdarza Ci się spotykać osoby potrafiące przyznać się do błędu? Pewnie pojedyncze sztuki na tyle inteligentne, że zdają sobie sprawę ze swoich słabości. Niestety, zdecydowana większość będzie szła w zaparte, że to niemożliwe, to nie one lub inna bajka. I to są dokładnie te same osoby, które opisałeś.
Ej ale zdajecie sobie sprawę, że dobrze wszyscy napisali oprócz jednej osoby? Gdyby było napisane: Napisz w komentarzu "Za co kochamy pizze?" Wtedy można było by popisać się kreatywnością.
Jedynym idiotom może być uznany gość który pisał tego posta, nie wiedzący jak ogarnia się social media, a jak one działają - vide jak ludzie je rozumieją.
Ja jebie... Ej zdajemy sobie sprawę żeś sam kurwa jest JEDYNYM "IDIOTOM". Można "BYŁO-BY" ci kurwa "zinstalować" oprócz social media słownik języka polskiego. Jakaś zaraza się rozeszła, zaczęło się od polskich gimbusowych MADEK które chcą wszystko aby dać swoim "DZIECIĄ". No i oczywiście to to kurwa "OGARNĄĆ", jaki trzeba mieć ubogi zasób słownictwa aby stosować to te "OGARNIANIE". Wypust gimboateistycznych instrybutorów w natarciu.
Słowo vide (dosł. spójrz, tryb. rozk. od videre – widzieć) trafiło do języka polskiego z łaciny, podobnie jak kilka innych, np. wideo. Następny paproch ą ę, wpiszę sobię słowo którego nie znam znaczenia będęm mnieć +10 do ynteligencji, niech wiedzom z kim majom do czynienia...
Prosba o pomoc! Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam sie juz do kogo zwrocic. Mam na utrzymaniu trzech braci. To Rosjanie, ktorzy uciekli z ogarnietej wojna rozpentana przez Zachod z Republiki Dombasu. Zenia ma 15 lat, Alosza 16, a Jewgienij 17. Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu. Wszyscy szukaja pracy. Ale na poczatek wystarczy cokolwiek. Zbieramy jedzenie, posciel, sianko do siennika, rozgrzane cegly, zeby mogli sobie w nogach polozyc przed zasnieciem. Kazda pomoc dla tych dzieci bedzie mile widziana. Poprosze o wiadomosc na priv, a podam numer konta.
Poproszę o numer konta, mam trochę zbędnej gotówki!
Prosba o pomoc! Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam sie juz do kogo zwrocic. Mam na utrzymaniu trzech braci. To Rosjanie, ktorzy uciekli z ogarnietej wojna rozpentana przez Zachod z Republiki Dombasu. Zenia ma 15 lat, Alosza 16, a Jewgienij 17. Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu. Wszyscy szukaja pracy. Ale na poczatek wystarczy cokolwiek. Zbieramy jedzenie, posciel, sianko do siennika, rozgrzane cegly, zeby mogli sobie w nogach polozyc przed zasnieciem. Kazda pomoc dla tych dzieci bedzie mile widziana. Poprosze o wiadomosc na priv, a podam numer konta.
Niech idą do mopsu w rosji albo od razu do komory gazowej.
Tak ludzie to idioci
Wielkiego odkrycia nie zrobiłeś wystarczy tylko spojrzeć jak nagrywają filmiki telefonami. Nagrywanie w pionie jest powszechnie wyśmiewane..."
Wyśmiewana to jest twoja morda przez ludzi. Chyba ziemniakiem nagrywasz i otwarzasz jak masz problemy z filmikami Januszu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów