18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Nie wiem dlaczego mnie nie ruszają filmiki jak ktoś kogoś zabija i mam wyjebane zupełnie a jak zobaczę coś takiego to mam ochotę zajebać takie gówno.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierdylion83 2018-02-23, 22:19
autobiografia Vel?
Zgłoś
v................0 2018-02-23, 23:37
Znęcają się czy nie znęcają, do wszystkich bym strzelał.
Zgłoś
Sosna84 2018-02-23, 23:45
Ja pierdolę kurwa twoja mać! Przyjechała i przywiązała psa! Na harda to wpierdolcie! Bo to dopiero hard w Azji że go nie zajebała łopatą albo nie spaliła żywcem! Kurwa hard!
Zgłoś
DEADmanPL 2018-02-23, 23:59 4
Sadistic staje się pedaliatdą. Szkoda psa, ale kurwa czy to koniecznie trzeba wrzucać tutaj? Bym chciał sobie takie coś pooglądać to wszedłbym na strony dla zdrowych psychicznie ludzi. Milienialiśli dorośli, pozakładali konta i teraz chuj mamy nie sadola. Zbyt często główna jest zajebana tego typu badziewiem. Kiedyś to fajnie, bo albo się ludzie wykłócali i wyzywali jeśli argumenty już kulały, albo fajną dyskusję prowadzili, no albo chujową. A teraz? Widzicie czasem te debilne komentarze? Chujowy filmik nie warty uwagi i 7 komentarzy, każdy z pseudo śmiesznym tekścikiem, żałosnym do granic. Jestem kurwa pewien że 25% nicków z sadola znajdę na Kwejkach i innym gównie, a komentarze ewidentnie będą pisane przez tę samą osobę. Czasem to mnie chuj strzela już. A teraz przyczep się jakiś pedał, pierdole was.
Zgłoś
Madeej 2018-02-24, 1:13
A co jeżeli ten pies komuś uciekł i się błąkał? Przykładowo zapierdalał po ulicy powodując zagrożenie dla innych uczestników ruchu, ale nieeee lepiej od razu gadać jaki to koleś zły. Jeżeli jest szansa, że zabezpieczył psa i zawiadomił odpowiednie służby.
Kappa
Zgłoś
zielak300 2018-02-24, 4:12
I tak ma szczescie ze to nie byl moj ojciec. Mielismy kiedys takiego pojebanego 3-5 miesiecznego psa - max pojebany, gryzl wszystkich i sral wszedzie. Ojciec go przywiazal gdzies w lesie. Pewnie do dzisiaj tam jest
Zgłoś
TB303 2018-02-24, 4:16
zielak300 napisał/a:

Ojciec go przywiazal gdzies w lesie. Pewnie do dzisiaj tam jest

To co tu jeszcze robisz? Jedziesz tam, robisz zdjęcia i wracasz na sadistica
Zgłoś
lordindycznik 2018-02-24, 6:57 1
@ up zielak300

Masz pojebaneg starego mogliście psiaka oddać do schroniska, a nie zostawiać zwierzę na śmerć głodową
Zgłoś
wojtasbbi 2018-02-24, 10:54
Tak apropos naszych kolegów z sadistica, którzy tacy twardzi są przed monitorkiem Jeździłem kiedyś na lawecie, szef miał jakąś umowę z psami, że do wypadku zawsze on pierwszy ale huk z tym.

Wypadek śmiertelny. Po drodze zawinąłem kumpla ( coś jak większość sadoli tutaj czyli nic mnie nie rusza, mam kutasa 20+ itp itd.) Koleś porzygał mi się w Iveco jak zobaczył oderwaną nogę... a był taki cwaniak , w swoich opowieściach doszedł do wszystkiego

Co do tematu: Kto miał kiedykolwiek psa to wie jak te zwierzaki się przywiązują do właściciela. Mówicie koledzy, że pies to coś jak ryba czy inne zwierzę. No jasne. Sam miałem psa, wiem jak to jest gdy dwie strony się do siebie przywiążą..

Zaraz zbiegnie się grupa zakompleksionych sadoli, którzy wygonią mnie na kwejka, bo to przecież sadistic

leję na to
Zgłoś
r061071 2018-02-24, 11:00
Velture- wniosek masz gowniany mozg/ twoja empatja jest typowa dla papuskiej kobiety ktora mala swinke wlasna piersia wykarmi ale na obiad opierdoli dziecko z sasiedniej wioski
Zgłoś
EdmundKemper 2018-02-24, 11:42
Ja pierdolę, jak można stawiać zwierzęta wyżej od ludzi?
Zgłoś
Aleo 2018-02-24, 12:25
Veltur a sprawdź sobie co to jest hipokryzja w słowniczku

@up niektóre zwierzęta są warte dużo więcej niż wiele gówno wartych ludzi
Zgłoś
M................e 2018-02-24, 20:52
Smutne.
Nie była warta tego psa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem