Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przyjedzie policja i sie zaopiekuje pchlarzem, bez przesady!
Mi chodzi o emocjonalną traumę zwierzaka. Cały świat dla psa to jego właściciele. Jest jak małe dziecko które nie rozumie dlaczego rodzic go zostawia.
Mi chodzi o emocjonalną traumę zwierzaka. Cały świat dla psa to jego właściciele. Jest jak małe dziecko które nie rozumie dlaczego rodzic go zostawia.
Pies, nie jest jak dziecko. Pies nie ma emocjonalnej traumy bo to zwierze, jak szczur czy krowa. Przestańcie kurwa uczłowieczać zwierzęta, bo zezwierzęcacie ludzi. Kolejna popierdolona moda rozpoczęta przez Hitlera.
Pies, nie jest jak dziecko. Pies nie ma emocjonalnej traumy bo to zwierze, jak szczur czy krowa. Przestańcie kurwa uczłowieczać zwierzęta, bo zezwierzęcacie ludzi. Kolejna popierdolona moda rozpoczęta przez Hitlera.
Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy.
To tylko głupie zwierzę które sobie zrobiło tylko rutynowe spacery zupełnie przypadkiem w miejsca gdzie ostatnio był ich właściciel i zupełnie przypadkiem robiły to do swojej śmierci.
Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.
Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy.
To tylko głupie zwierzę które sobie zrobiło tylko rutynowe spacery zupełnie przypadkiem w miejsca gdzie ostatnio był ich właściciel i zupełnie przypadkiem robiły to do swojej śmierci.
Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.
co ty robisz na sadisticu? przez takich jak ty już nie ma na hardzie znęcania się na pchlarzami
co ty robisz na sadisticu? przez takich jak ty już nie ma na hardzie znęcania się na pchlarzami
A wyjebane mam na znęcanie się nad bezdomnymi psami. Mówię o sytuacji porzucenia psa który całe życie znał właściciela a nie o jakimś kundlu z ulicy.
To jak z końmi gdzie regularnie wpierdalam kabanosy z koniny i mam wyjebane a poruszyłoby mnie jakby ktoś zajebał konia którego wychowywał od małego i ten miałby z nim więź emocjonalną.
Kwestia kontekstu.
Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy... Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.
Dobra już wyluzuj, ile ty masz kurwa lat? Po pierwsze to Azja wiec ma tam status koguta. A dwa to pies ma na prawdę wyjebane, a co go ciągnie do człowieka to micha, i przyzwyczajenie do niej. Chowaj od małego, oddaj obcemu do tresury, i zobaczymy czy cię nie ujebie w krtań na rozkaz. I dobrze, bo to kurwa zwierze jest. I nie będę nic psu mówił, bo nie zwariowałem...
Nie wiem czy życie ciebie tak skrzywdziło, że zwierzak ciebie nie kochał czy po prostu nigdy nie miałeś psa bo starzy nie chcieli ci go kupić ale pierdolisz jak potłuczony.
A w komentarzach na YT pod tym sami fani Ricka i Mortyego :v
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów