18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Nie wiem dlaczego mnie nie ruszają filmiki jak ktoś kogoś zabija i mam wyjebane zupełnie a jak zobaczę coś takiego to mam ochotę zajebać takie gówno.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
złychuj 2018-02-23, 9:39 30
Przecież to wzruszająca historia. Ta Azjatka zostawiła swój obiad komuś bardziej głodnemu niż ona. Mocne.
Zgłoś
poligon6 2018-02-23, 9:41 5
A mogli zajebać kołakmi albo zjeść. Przyjedzie policja i sie zaopiekuje pchlarzem, bez przesady!
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 9:47 22
poligon6 napisał/a:

Przyjedzie policja i sie zaopiekuje pchlarzem, bez przesady!

Mi chodzi o emocjonalną traumę zwierzaka. Cały świat dla psa to jego właściciele. Jest jak małe dziecko które nie rozumie dlaczego rodzic go zostawia.
Zgłoś
janlew 2018-02-23, 9:51 12
Velture napisał/a:

Mi chodzi o emocjonalną traumę zwierzaka. Cały świat dla psa to jego właściciele. Jest jak małe dziecko które nie rozumie dlaczego rodzic go zostawia.

Pies, nie jest jak dziecko. Pies nie ma emocjonalnej traumy bo to zwierze, jak szczur czy krowa. Przestańcie kurwa uczłowieczać zwierzęta, bo zezwierzęcacie ludzi. Kolejna popierdolona moda rozpoczęta przez Hitlera.
Zgłoś
hellbwoi 2018-02-23, 9:52 5
Obosz.. jakiś ty delikatny.. co ty tu robisz? Wpłać teraz wszytki piniondz na konto jakichś animalsów i możesz oglądać harda dalej.
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 9:56 24
janlew napisał/a:

Pies, nie jest jak dziecko. Pies nie ma emocjonalnej traumy bo to zwierze, jak szczur czy krowa. Przestańcie kurwa uczłowieczać zwierzęta, bo zezwierzęcacie ludzi. Kolejna popierdolona moda rozpoczęta przez Hitlera.

Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy.
To tylko głupie zwierzę które sobie zrobiło tylko rutynowe spacery zupełnie przypadkiem w miejsca gdzie ostatnio był ich właściciel i zupełnie przypadkiem robiły to do swojej śmierci.

Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.
Zgłoś
k................s 2018-02-23, 14:23 10
Velture napisał/a:

Ludzie to kurwy odc. 9786738021

Wrzuć linki do poprzednich części
Zgłoś
gtrunio 2018-02-23, 14:49 4
Velture napisał/a:

Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy.
To tylko głupie zwierzę które sobie zrobiło tylko rutynowe spacery zupełnie przypadkiem w miejsca gdzie ostatnio był ich właściciel i zupełnie przypadkiem robiły to do swojej śmierci.

Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.

co ty robisz na sadisticu? przez takich jak ty już nie ma na hardzie znęcania się na pchlarzami
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 14:55 7
gtrunio napisał/a:

co ty robisz na sadisticu? przez takich jak ty już nie ma na hardzie znęcania się na pchlarzami

A wyjebane mam na znęcanie się nad bezdomnymi psami. Mówię o sytuacji porzucenia psa który całe życie znał właściciela a nie o jakimś kundlu z ulicy.
To jak z końmi gdzie regularnie wpierdalam kabanosy z koniny i mam wyjebane a poruszyłoby mnie jakby ktoś zajebał konia którego wychowywał od małego i ten miałby z nim więź emocjonalną.

Kwestia kontekstu.
Zgłoś
janlew 2018-02-23, 15:31 7
Velture napisał/a:

Wcale. Powiedz to psom które latami chodzą na gród swojego pana albo latami czekały na swojego pana który umarł w pracy... Jebnij się w kolano bo na głowę za późno.

Dobra już wyluzuj, ile ty masz kurwa lat? Po pierwsze to Azja wiec ma tam status koguta. A dwa to pies ma na prawdę wyjebane, a co go ciągnie do człowieka to micha, i przyzwyczajenie do niej. Chowaj od małego, oddaj obcemu do tresury, i zobaczymy czy cię nie ujebie w krtań na rozkaz. I dobrze, bo to kurwa zwierze jest. I nie będę nic psu mówił, bo nie zwariowałem...
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 15:47 13
@up
Nie wiem czy życie ciebie tak skrzywdziło, że zwierzak ciebie nie kochał czy po prostu nigdy nie miałeś psa bo starzy nie chcieli ci go kupić ale pierdolisz jak potłuczony.
Zgłoś
kamczak 2018-02-23, 21:28 2
I po co to obejrzałem, ehhh kiedy kolejny sezon Rick and Morty ?
Zgłoś
damianek222 2018-02-23, 21:48
co to za nuta ziomeczki?
Zgłoś
cupcake_shadow 2018-02-23, 21:56 2
@up Blonde Redhead - For the Damaged Coda
A w komentarzach na YT pod tym sami fani Ricka i Mortyego :v
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem