Szombierski (kask niebieski) dokończył mecz zdobywając łącznie 6 punktów z trzema połamanymi żebrami i kontuzją nogi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to jest kurwa konga? ;O
Taki film z 1961 roku
Szombierski - kask niebieski MC pocologin69 JOŁ
Baliński to chuj, już któryś raz spowodował połamanie drugiego zawodnika...
Piwko za wstawke, rownież podziwialem w tym meczu 'Szumine' za jego heroizm, a tym bardziej, że wynik tego meczu (50-39) był korzystny dla mojej miejscowej drużyny, ale masz nie dokladne informacje dot. kontuzji Rafała. Pierwotnie mowiono o w/w urazach, ale po meczu w szpitalu, okazało się, że jest cały; tylko mocno potłuczony.
Po meczu "Szumina" został odwieziony do szpitala. Pierwsze diagnozy mówiły o trzech złamanych żebrach i kontuzji nogi, jednak badania specjalistycznym sprzętem na szczęście je wykluczyły. - Wszystko jest w porządku. Biorę leki przeciwbólowe. W ogóle nie idzie się ruszać. Mam stłuczone obie nogi i żebra. To wszystko musi dojść do siebie - powiedział w rozmowie z nami 30-letni wychowanek RKM-u Rybnik. ~ SportoweFakty
Po meczu "Szumina" został odwieziony do szpitala. Pierwsze diagnozy mówiły o trzech złamanych żebrach i kontuzji nogi, jednak badania specjalistycznym sprzętem na szczęście je wykluczyły. - Wszystko jest w porządku. Biorę leki przeciwbólowe. W ogóle nie idzie się ruszać. Mam stłuczone obie nogi i żebra. To wszystko musi dojść do siebie - powiedział w rozmowie z nami 30-letni wychowanek RKM-u Rybnik. ~ SportoweFakty
Nie znasz tematu to nie wstawiaj. Szumina byl tylko poobijany mocno. Zlaman nie bylo. Rafal to wojownik i showman. Zawsze taki byl. polecam inne biegi z jego udzial, jak macha do kibicow na prostych chociażby
W końcu żużel tu zagościł, a że temat dotyczy Włókniarza proszszszsz :
E:a co do samego balińskiego skurwysyna i drugiego psiegosyna kasprzaka powinno się ich powiesić razem z całymi rodzinami. To jest właśnie leszczyńska szkoła jazdy...
E:a co do samego balińskiego skurwysyna i drugiego psiegosyna kasprzaka powinno się ich powiesić razem z całymi rodzinami. To jest właśnie leszczyńska szkoła jazdy...
Żużel piękny sport, już czekam na nowy sezon. Ukochane Gniezno wreszcie w Ekstralidze
tak offtop a moze i top: Baliński to kawał skurwysyna...
tak offtop a moze i top: Baliński to kawał skurwysyna...
Tak ode mnie to jebie częśtochowe tak że z małej litery napisałem nazwę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów