Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W sumie dobrze zrobił bo uniknął strat materialnych. A Ci piesi mogli bardziej uważać i odskoczyć w porę jak zjeżdżał w ich kierunku - ich wina bo szli jak święte krowy...
Ale ty kurwa debil jesteś - włechał im w plecy a ty pierdolisz o czasie reakcji i zwalasz wine na pieszego xD
Oby ciebie ktoś tak przeorał autem albo lepiej tirem i też napisze pod filmikiem:
że twoja wina bo sie nie teleportowałeś.
Ale ty kurwa debil jesteś - włechał im w plecy a ty pierdolisz o czasie reakcji i zwalasz wine na pieszego xD
Oby ciebie ktoś tak przeorał autem albo lepiej tirem i też napisze pod filmikiem:
że twoja wina bo sie nie teleportowałeś.
Nie widzisz że gość baituje
A jeśli nie to jest jebanym idiotą nad którym nie warto się pochylić
Ale ty k***a debil jesteś
A ty masz problem z rozpoznaniem sarkazmu.
To przykra wiadomość, bo to się ciężko leczy...
;(
A ty masz problem z rozpoznaniem sarkazmu.
To przykra wiadomość, bo to się ciężko leczy...
;(
Ludzie, którzy nie potrafią wyłapać żartu, mogą cierpieć na lekką formę autyzmu, albo po prostu są skończonymi idiotami, bo poczucie humoru jest ściśle powiązane z intelektem.
Co do tego co napisał maki1981, to ja tak właśnie na serio uważam.
W sumie dobrze zrobił bo uniknął strat materialnych. A Ci piesi mogli bardziej uważać i odskoczyć w porę jak zjeżdżał w ich kierunku - ich wina bo szli jak święte krowy...
Jak piszesz "Ci", to z automatu wiadomo, że jesteś debilem
Ludzie, którzy nie potrafią wyłapać żartu, mogą cierpieć na lekką formę autyzmu, albo po prostu są skończonymi idiotami, bo poczucie humoru jest ściśle powiązane z intelektem.
Co do tego co napisał , to ja tak właśnie na serio uważam.
Taaa zwalanie winy na ludzi bo nie potrafią wyłapać sarkazmu w czymś gdzie praktycznie go nie "czuć" -- żeby pisać sarkastycznie też trzeba jednak umieć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów