W wywiadzie chodzi oto , że co kolejke Pakol czyli prowadzacy zadaje pytanie... jak widać gość nie wytrzymał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pakol to wieśniacka cipa z poczuciem humoru dla niedorozwiniętego 15 latka z patologi bądź przyjebów podniecających się obrazkami kwejka.
kurwa sie znalazly sadole jebane.....
ma prowadzic wywiady jak jakis kurwa hołownia ? jedyne co mi w nim nie przypasowalo to wywiad z eldo, w reszcie jest mistrzem
ma prowadzic wywiady jak jakis kurwa hołownia ? jedyne co mi w nim nie przypasowalo to wywiad z eldo, w reszcie jest mistrzem
Humor dla plebsu. Ja pierdole co za gówno leci na główną. Modzi mogą ogarnąć to co ląduje na główną. Rozumiem scroluj, ale to się odnosi(scrolowanie) do materiałów, które są na poziomie, ale zwyczajnie nie interesują. A to jest humor dla umysłowych ameb.
Ja nie mogę, ale beka! Żartowałem, wypierdalaj do gazu z tym gimbościerwem.
ja myślę że ona skopała by mu dupala
raczej patol
program dla osiedlowych gangsterów co są wiecznie na melanżu i w portfelu rodziców. najebki, gangsterka, chwdp na ścianach i walenie konia nad tym kto ile wypił albo wypalił. a co do czego to pierwsi płaczą jak ich suką wiozą na dołek.
widocznie jest zapotrzebowanie na takie gówno skoro to robią. może w następnym odcinku prowadzący nasra se na klatę? kto wie...
widocznie jest zapotrzebowanie na takie gówno skoro to robią. może w następnym odcinku prowadzący nasra se na klatę? kto wie...
Jako, że pakol cieszy się tutaj popularnością to i ja coś dorzucę.
za BGC zawsze piwo a może lepiej lufa
hudziel napisał/a:
Jako, że pakol cieszy się tutaj popularnością...
Chyba Cię pojebało po całości, albo Cię bóg opuścił i to już po Wielkanocy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów