W wywiadzie chodzi oto , że co kolejke Pakol czyli prowadzacy zadaje pytanie... jak widać gość nie wytrzymał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak można oglądać Pakola? I jeszcze udostępniać normalnym ludziom
Za tę reklamę to powinieneś dostać kebabem w ryj ....oby ci sałatka w zęby wlazła,najlepiej między jedynke ,a trzynastke kurwa
sylwia2404 napisał/a:
Jak można oglądać Pakola? I jeszcze udostępniać normalnym ludziom
To nie miejsca dla Ciebie
pakol piwko, chetnie zobacze jak witczak sie zajebal
kto to jest ten witczak? bo widze że wszyscy go znają a ja kurwa nie wiem co to za grubas jebany
wpisz w yt Bonus BGC i wszystko bedziesz mial wytlumaczone : )
ogolnie sporo dobrej beki
ogolnie sporo dobrej beki
kamilek69 napisał/a:
kto to jest ten witczak? bo widze że wszyscy go znają a ja kurwa nie wiem co to za grubas jebany
Już tłumaczę - Mistrz sztuk walki, futbolista, raper, astronauta, profesjonalny zawodkik MMA, a z zawodu pierdolnięty Mitoman aka Bonus BGC
edit : zapomniałem dodać, że jest też mistrzem w ilości wypowiedzianych "kurw" na minutę.
polecam 6:30 i jego tajną technikę kołowrotka
Beka beką, jak kur_wa narzygał to niech jebany sprząta po sobie a nie ciska się do typiarki -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów