Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam jesteś prostak sądząc po Twojej wypowiedzi ale niech to rozpatrzy prokurator i cyk zawiadomienie :
§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Nie pierdol dziecko. Nie interpretuj prawa jak opowieści z narni.
Czasem ferie ci się nie zaczynają?
Idioto w tamtej wypowiedzi nie było nic z paragrafu, którego nie rozumiesz. Usuń kontro i zajmij się szydełkowaniem bo coś cieply jesteś.
Sam jesteś prostak sądząc po Twojej wypowiedzi ale niech to rozpatrzy prokurator i cyk zawiadomienie :
§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
a co ty, jebana konfitura jesteś, czy onuca
a co ty, jebana konfitura jesteś, czy onuca
Typowy przedstawiciel białostockiego ciemnogrodu. Nie wymagaj od niego ludzkich zachowań.
up
ja jestem z Białystoku
Ty a nie wyglada na to. A to miłe zaskoczenie:-P cześć Twoich krajan tu obecnych nie przejawia obecności szarych komórek.
Cały wschód to jebane kacapy. Mentalność komunistycznych niedojebów. Zawsze będą zwierzętami i prostakami.
A wiesz, że świadomość przeciętnego zachodniego Europejczyka na temat Polski jest taki sam jak ten który właśnie opisałeś? Wiesz, że cała Europa w przypadku konfliktu zbrojnego wyjebie na nas i powie „a niech się te zwierzęta ze wschodu napierdalają”.
Ignorancja zżera naszą cywilizację, a jebana znieczulica pomiędzy narodowościami jest tak wielka, że ja pierdole.
Typowy przedstawiciel białostockiego ciemnogrodu. Nie wymagaj od niego ludzkich zachowań.
Nie zesraj się, też jestem z Białegostoku słoiku z wiochy.
Nie zesraj się, też jestem z Białegostoku słoiku z wiochy.
No co Tyy njeeee powjjjesz. Z podlasjja. Łooola boga. U mnjje na dziejjlnicy mijeeeszka wijjjęcej ludzjii niż we całym biołymstoku. Dobrze napisałem? Po waszemu?
Wielu myślicieli było z Podlasia:
Ty a nie wyglada na to. A to miłe zaskoczenie:-P cześć Twoich krajan tu obecnych nie przejawia obecności szarych komórek.
to weź ich poszukaj w słoikowie albo dusigroszach poznaniakach, krakowiakach, lub u ukraińców we wrocławiu
dałem ci piwko, widać jesteś kimś wyjątkowym, a nie zwykły plebs
to weź ich poszukaj w słoikowie albo dusigroszach poznaniakach, krakowiakach, lub u ukraińców we wrocławiu
dałem ci piwko, widać jesteś kimś wyjątkowym, a nie zwykły plebs
Tym samym w owym momencie bardzo mi miło. Łechtasz mą próżność w sposób wysublimowany. Wyjątkowy nie, ale jeżdżę po całej Polsce i po republice czeskiej służbowo. Pozwala mi to zauważyć mentalność i widzę pewne różnice. Nie obrażam Polski „C”, tylko imbecyli i prostaków wychowanych w stodołach w tamtych rejonach. Na Sadolu mamy ich na pęczki.
Tym samym w owym momencie bardzo mi miło. Łechtasz mą próżność w sposób wysublimowany. Wyjątkowy nie, ale jeżdżę po całej Polsce i po republice czeskiej służbowo. Pozwala mi to zauważyć mentalność i widzę pewne różnice. Nie obrażam Polski „C”, tylko imbecyli i prostaków wychowanych w stodołach w tamtych rejonach. Na Sadolu mamy ich na pęczki.
znam wielu przedstawicieli handlowych, to jednak przyznaj, specyficzny zawód,
jesteś widzę podobny
rytmy ci nieobce
znam wielu przedstawicieli handlowych, to jednak przyznaj, specyficzny zawód,
jesteś widzę podobny
rytmy ci nieobce
Nie jestem przedstawicielem handlowym. Szanuje siebie i swój czas. Nie jestem tez operatorem TIRa. To teraz zagadka
Co ja robię? (Kurwą tez nie jestem bo moja dupa jest ciasna jak po praniu)
No co Tyy njeeee powjjjesz. Z podlasjja. Łooola boga. U mnjje na dziejjlnicy mijeeeszka wijjjęcej ludzjii niż we całym biołymstoku. Dobrze napisałem? Po waszemu?
Wielu myślicieli było z Podlasia:
Kolejny raz mogę Ci tylko napisać nie zesraj się wieśniaku z miasta. Bez pocisku dla rolników.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów