Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech. Wszystko co za wschodnią granicą jest siebie warte.
W Niemczech o Polsce i wschodzie mówia to samo
Ech. Wszystko co za wschodnią granicą jest siebie warte.
Wszystko co za wschodnią granicą , żyją zdrowiej i dłużej , wszystko co za wschodnią granicą , nie jest jeszcze wykupione przez kapitalistyczny niemoralny zachód ,
wszystko co za wschodnią granicą nie nawidzi dewiantów LGBT , przestępców pedofili gwałcicieli się nie chroni tylko pokazuje ryj w telewizji,
W Niemczech o Polsce i wschodzie mówia to samo
Polska leży w Europie centralnej a nie wschodniej
Wszystko co za wschodnią granicą , żyją zdrowiej i dłużej , wszystko co za wschodnią granicą , nie jest jeszcze wykupione przez kapitalistyczny niemoralny zachód ,
wszystko co za wschodnią granicą nie nawidzi dewiantów LGBT , przestępców pedofili gwałcicieli się nie chroni tylko pokazuje ryj w telewizji,
No to zwijaj mandżur i nakurwiaj na wschód, jebać za 600 zł na miesiąc towarzyszu w dupę jebany, tęskniący za komuną
Masz w domu popiersie Stalina na które trzepiesz?
No to zwijaj mandżur i nakurwiaj na wschód, jebać za 600 zł na miesiąc towarzyszu w dupę jebany, tęskniący za komuną
w polce jebie się za 600 euro więc nie wiem co to za różnica
w polce jebie się za 600 euro więc nie wiem co to za różnica
Różnica to 468 euro
No debil. A skąd o tym wiesz ? Jedynie z tego bełkotu co się zgadza to że "nie nawidzi dewiantów LGBT " co świadczy tylko o tym że jeszcze są zacofani . No chyba że nienawiść do osoby która chcę kochać inaczej jest dla Ciebie miarą sukcesów państwa.
Jak mnie wqrwiają osoby które wiedzę o którymś z państw mają z memów w internecie. Niech już szybciej rozpocznie się III WŚ żeby w jej trakcie rozwalili internet, żeby wtedy na własne oczy można było potwierdzić twierdzenie "ponad 80% społeczeństwa to są naiwni debile, którymi się steruje od narodzin do ich śmierci"
No debil. A skąd o tym wiesz ? Jedynie z tego bełkotu co się zgadza to że "nie nawidzi dewiantów LGBT " co świadczy tylko o tym że jeszcze są zacofani . No chyba że nienawiść do osoby która chcę kochać inaczej jest dla Ciebie miarą sukcesów państwa.
Jak mnie wqrwiają osoby które wiedzę o którymś z państw mają z memów w internecie. Niech już szybciej rozpocznie się III WŚ żeby w jej trakcie rozwalili internet, żeby wtedy na własne oczy można było potwierdzić twierdzenie "ponad 80% społeczeństwa to są naiwni debile, którymi się steruje od narodzin do ich śmierci"
Coś chyba pedała w dupę ukuło.
Dziś w Polsce jest podobnie, bo tępy lud łatwo kupić za jego własne pieniądze, a do bystrych narodów nie należymy, 60-70% Polaków to debile pierwszej klasy i łatwo o ich głosy za ich własne pieniądze.
Wracając do Białorusi > uważam, że gdyby nie zewnętrzne wpływy, w szczególności pieniądze, to żadnej rewolty by tam w zeszłym roku nie było.
czyli jak to w Polsce
Partia was lewackie i prawicowo-socjalistyczne porąbusy żywiła i nadal za nią tęskniecie, co?
Matjuszka komuszka?
Cieżko odnaleźć się Wam towarzysz w świecie w którym trzeba pracować zamista lizać dupę tow. sekretarzowi w zamian za co dostawaliście ochłapy z Pańskiego komuszego stołu, co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów