Ale już nie będzie, bo nie żyje. Old Bridge Township, New Jersey
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Old Bridge Township, New Jersey
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to zapinanie trupa w kajdanki zawsze wygląda ciekawie
A o zombie nie słyszałeś ? trzeba dmuchać na zimne
ja to traktuje jako selekcje naturalna, trzeba byc idiota zeby w USA biec z nozem na policjanta z bronia wycelowana w twoim kierunku
Takie rzeczy w normalnym świecie nie powinny podlegać dyskusji.
A że wygląda jak martwy nic nie znaczy: mnie kiedyś "nieprzytomna" naćpana pazurami zajechała, i miała za paznokciami jakiś syf. Nie wiem co to było ale po godzinie-dwóch zaczęło swędzieć jak cholera. Panika dezynfekcja jadu itd zadziałała i na szczęście nie wiem czy to była wścieklizna czy rzężączka, ale wolę się nie dowiedzieć.
A bandzior może mieć mniej przyjemne rzeczy niż zainfekowane paznokcie, policaje dobrze robią.
A że wygląda jak martwy nic nie znaczy: mnie kiedyś "nieprzytomna" naćpana pazurami zajechała, i miała za paznokciami jakiś syf. Nie wiem co to było ale po godzinie-dwóch zaczęło swędzieć jak cholera. Panika dezynfekcja jadu itd zadziałała i na szczęście nie wiem czy to była wścieklizna czy rzężączka, ale wolę się nie dowiedzieć.
A bandzior może mieć mniej przyjemne rzeczy niż zainfekowane paznokcie, policaje dobrze robią.
Co Ty chciałeś zrobić nieprzytomnej naćpanej babie? Przyznaj się
mówcie co chcecie ale u nas pierwszy lepszy sebix spod klatki który nic w zyciu nie robi oprócz picia piwka na ławce przed blokiem ma na tyle IQ zeby nie biec na policjanta z nożem który ostrzega że go odjebię, mam nadzeije ze w tych USA bedzie coraz gorzej i lewactwo wygra i Ci ludzie bedą jedli gówno chuj im w dupę.
Bo to jest "suicide by cop" nie mają tyle odwagi, żeby samemu sobie odebrać życie, więc odpierdalają na tyle, żeby ich policja zastrzeliła. Dość powszechne zjawisko w USA.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów