📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak już tam mieszkają to dlaczego muszą tak napierdolić dookoła siebie?
A zgadnijcie co zrobi jakaś tłusta świnia która ma więcej pieniędzy niż może wydać ? Co zrobi człowiek który ma setki samochodów , kilka domów i prywatne samoloty ... woli kupić kolejny samochód za kilkaset tysięcy do którego i tak wsiądzie 2-3 razy niż np. uszczęśliwić kilkadziesiąt rodzin . Możecie pisać "sami sobie winni" ale co ma powiedzieć dziecko któremu nie trafiła się bogata rodzina ? I mówiąc "bogata" nie mam na myśli luksusów , wystarczy mieszkanie i żywność ..
A jak jest u niektórych ... widzimy .
A jak jest u niektórych ... widzimy .
Wydaje mi się, że im jest generalnie dobrze. Nikomu nie przeszkadza, że srają dookoła po całym "salonie". Gdyby ktoś miał co przeciw chodzeniu gołymi syrami po śmieciach, wziąłby w łapę grabie/miotłę i troche chociaż posprzątał. Gdybym miał żyć na zadupiu w szałasie to bym miał tam chociaż czysto, co by do reszty nie zdziczeć. Jaka mentalność ludzi taki kraj. Wydaje mi się, że te psy są bardziej cywilizowane bo przynajmniej nie srają sobie koło kojca...
nierówność? niesprawiedliwość?
nie rozumiem, jak hasła, z którymi stalin szedł na europę odnoszą się do ich poziomu życia?
Sam jestem ignotantĘ, ale do licha! tak nie wyglądają całe indie! oni żyją tak z prostej przyczyny
tak są nauczeni i tak chcą. (niczym mniejszosć romska)
tak jakby mi ktoś pokazał ich "świętego mensza" i podpisał obrazek "bieda w indiach"
a on poprostu złożył sobie śluby, że obmywać swoje ciało będzie jedynie wodą z gangesu i srać będzie w porty.
dla nich - ideał oświecenia i równowagi wszechświata
u nas - pan mietek menel.
nie rozumiem, jak hasła, z którymi stalin szedł na europę odnoszą się do ich poziomu życia?
Sam jestem ignotantĘ, ale do licha! tak nie wyglądają całe indie! oni żyją tak z prostej przyczyny
tak są nauczeni i tak chcą. (niczym mniejszosć romska)
tak jakby mi ktoś pokazał ich "świętego mensza" i podpisał obrazek "bieda w indiach"
a on poprostu złożył sobie śluby, że obmywać swoje ciało będzie jedynie wodą z gangesu i srać będzie w porty.
dla nich - ideał oświecenia i równowagi wszechświata
u nas - pan mietek menel.
Cryan napisał/a:
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony bieda, brak dachu nad głową, ale z drugiej strony kurwa syf i brud. Czy to, że ktoś jest biedny musi znaczyć, że nie jest w stanie śmieci spod własnego kurwa wyrwa sprzątnąć?
Obawiam się, że tam może być dużo ludzi, którym się średnio chce cokolwiek. (zlinczujcie mnie, jezeli zupełnie nie mam racji)
A ja Się z tobą całkowicie zgadzam. Dowodem na to, że masz racje jest dziecko na 3 zdjęciu, które wyraźnie nie zostało nauczone srania w jedno miejsce i robi kupkę na jakiejś drodze, chociaż po ilości śmieci, też naporozpierdzielanych byle gdzie ciężko stwierdzić czy to jakaś droga.
Kurwa brudasy mogą sobie tam mieszkać, ale dzieci to powinno państwo zabierać. Nie wiem jakim trzeba być popierdolcem żeby w takich warunkach jeszcze robić sobie dziecko...
Cryan napisał/a:
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony bieda, brak dachu nad głową, ale z drugiej strony kurwa syf i brud. Czy to, że ktoś jest biedny musi znaczyć, że nie jest w stanie śmieci spod własnego kurwa wyrwa sprzątnąć?
Obawiam się, że tam może być dużo ludzi, którym się średnio chce cokolwiek. (zlinczujcie mnie, jezeli zupełnie nie mam racji)
U mnie tak samo menel pod blokiem siedzi, świetnie zna niemiecki, a mimo to jedyne co potrafi to narzekać na to że jest biedny i schorowany.
Gdy mnie prosił o kasę zasugerowałem pójście do proboszcza do pobliskiej parafii, który oferował biednym pracę na cmentarzu (koszenie trawy, wycinanie chwastów i takie tam pierdoły).
Gość znalazł tysiąc wymówek na to żeby jednak nie robić. I szczerze mówiąc to trudno mi uwierzyć, że będąc samemu (w sensie że nie musisz utrzymywać dzieci czy coś) można spaść tak nisko i się nie odbić. Może oni po prostu to lubią? Fakt, jak można lubić taki syf i biedę. Ale z drugiej strony to wiesz że masz przejebane i nie stresujesz się że możesz mieć, a śmierdzisz tak, że popierdoleni ludzi się do Ciebie nie zbliżają i masz spokój.
@Miczok13 Seks to jedyna "rozrywka" biednych, dlatego biedni i patole mają najwięcej dzieciaków. Te dzieciaki rodzą się, bo rodzą, chore, upośledzone, zaniedbane i po kilkunastu latach same przenoszą dalej swoje nieszczęsne geny. I błędne koło trwa.
na tym właśnie polega wolność, że jak nie chcesz, to nie musisz i chuj komu do tego
@suppai to poucinać kutasy im tam wszystkim, szybko by znaleźli kogoś kto to zrobi za kasę
suppai napisał/a:
Te dzieciaki rodzą się, bo rodzą, chore, upośledzone,
sama jesteś upośledzona, jeżeli tak właśnie uważasz
Nie byłem nigdy w Indiach, ale znam ludzi którzy byli. Widziałem masę zdjęć, słyszałem różne opowieści. Delikatnie rzecz ujmując kultura sanitarna nie jest mocną stroną tej nacji. Trudno pojechać tam na dłużej, żeby nie zaliczyć jakiegoś zatrucia pokarmowego. Twierdzą, że wszystkiemu winien jest wilgotny klimat. A że brodzą nie raz po kolana w gównie, to już im nie przeszkadza zupełnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów