📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale przynajmniej są razem
Cryan napisał/a:
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony bieda, brak dachu nad głową, ale z drugiej strony kurwa syf i brud. Czy to, że ktoś jest biedny musi znaczyć, że nie jest w stanie śmieci spod własnego kurwa wyrwa sprzątnąć?
To jest lenistwo i w normalnym kraju tak powinno być, że jak komuś się nie chce to niech żre gówno. A u nas, zasiłeczek itp.
@Carol
Masz absolutną rację. Byłem w Indiach, bo mam tam rodzinę. Każdy żyje na innym poziomie, ale nie narzeka. Niby jest demokracja wolny rynek... I tak to właśnie wygląda. Nie bede wchodził w szczegóły, ale moja rodzina nie wywodzi się od inkszej szlachty, Maharadżów, ale sami do czegoś doszli, od zera, wzajemną pomocą i współpracą. Tacie udało się do Polski trafić i ma trochę lepiej; reszta rozproszyła sie po Indiach.
Kontrast samych miast jest skrajny, tak jakby pod Sheratonem, albo teatrem rozłożyś namioty i śpiwory, leży sobie taka gromadka jak na woodstocku albo openerze. Co mnie najbardziej zdziwiło, to na prawdę mało jest żebraków. Raczej jak podchodzą to chcą handlować i wcisnąć Ci cokolwiek
Masz absolutną rację. Byłem w Indiach, bo mam tam rodzinę. Każdy żyje na innym poziomie, ale nie narzeka. Niby jest demokracja wolny rynek... I tak to właśnie wygląda. Nie bede wchodził w szczegóły, ale moja rodzina nie wywodzi się od inkszej szlachty, Maharadżów, ale sami do czegoś doszli, od zera, wzajemną pomocą i współpracą. Tacie udało się do Polski trafić i ma trochę lepiej; reszta rozproszyła sie po Indiach.
Kontrast samych miast jest skrajny, tak jakby pod Sheratonem, albo teatrem rozłożyś namioty i śpiwory, leży sobie taka gromadka jak na woodstocku albo openerze. Co mnie najbardziej zdziwiło, to na prawdę mało jest żebraków. Raczej jak podchodzą to chcą handlować i wcisnąć Ci cokolwiek
lenie smierdzace i tyle... jakby wzieli sie za robote to by do czegos doszli ale nie, lepiej nic nie robic i narzekać ze sie nic nie ma
@Cryan
Hmm łatwo Ci mówić o sprzątaniu wokół swojego łózka bo masz kosz na śmieci do którego możęsz wynieść wszystko co jest Ci akurat niepotrzebne, oni takiej wygody nie mają.
Hmm łatwo Ci mówić o sprzątaniu wokół swojego łózka bo masz kosz na śmieci do którego możęsz wynieść wszystko co jest Ci akurat niepotrzebne, oni takiej wygody nie mają.
bach napisał/a:
sama jesteś upośledzona, jeżeli tak właśnie uważasz
W Polsce i innych "cywilizowanych" krajach również rodzą się, niestety, chore i upośledzone dzieci. A co dopiero tam, gdzie jest brudno, kobieta w ciąży nie ma żadnej opieki, śpi na śmieciach, żre gówno. A z resztą, co Ci będę tłumaczyć, skoro nie potrafisz wyciągnąć takich wniosków po obejrzeniu obrazków.
Już teraz wiem skąd te hinduskie materiały na hardzie. Wszystkie te zdeformowane płody, dzieci z progerią, ośmioma kończynami, czy bez kończyn, które rodzą się w Indiach są efektem życia w tym syfie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów