📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy ta muzyczka pojawi się już w każdym filmie? To pewnie podniecające, skleić kilka marnych filmików z YT w MovieMakerze, a potem zobaczyć to z tą wyczesaną muzyczką jak w kinie. Wow.
kolumbijskisen napisał/a:
Zastanawiam się tylko, czy to on ma jakieś zaburzenia psychiczne czy tylko my polacy jesteśmy tak ograniczeni i nietolerancyjni.
Nie, to mu odjebało.
Coraz częściej spotykam się z próbą "lansu". Rośnie odsetek celebrystów i Luntek chyba jest jednym z nich. Aby być widocznym robi z siebie żenadę. Czy to jest normalne?
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-08-12, 12:38 ]
4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. ,,duble") będą usuwane. Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
Nie dziwie się tej kobiecie ze sklepu
Szkoda że ta "rodzinka" nie pojechała pod Moskwę na grzyby -.-
Szkoda że ta "rodzinka" nie pojechała pod Moskwę na grzyby -.-
w ogóle to zawodowy grzybiarz - generalnie to na drodze grzyby zbiera.
Mój wujek jest myśliwym. Odstrzeli.
A to nie przypadkiem król Internetu, luntek?
/edit
no, nawet jest w tagach. w sumie to jestem zażenowany swoją osobą ze względu na to, że go poznałem.
/edit
no, nawet jest w tagach. w sumie to jestem zażenowany swoją osobą ze względu na to, że go poznałem.
Komora gazowa raz!
fitzcarraldo napisał/a:
w ogóle to zawodowy grzybiarz - generalnie to na drodze grzyby zbiera.
Coś w tym jest. Najlepsze grzyby można dostać przy drodze od Rosjanek sorry kupić
zepsułeś mi wakacje
Znowu ten fejmuch???
wojtas2112 napisał
"Mój wujek jest myśliwym. Odstrzeli."
Proszę poproś wujka niech to zrobi a i paletę piw dostanie.
wojtas2112 napisał
"Mój wujek jest myśliwym. Odstrzeli."
Proszę poproś wujka niech to zrobi a i paletę piw dostanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów