📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
są siebie warci. pojeby.
O fuck! A cóż to za wynalazek?! Aż wyszukałem na YT co to to ten luntek i jestem w szoku! Na odstrzał!
Piguła to chyba ma adekwatną ksywę. Musi walić piguły i to w dużych ilościach bo niezły szczękościsk z przymuleniem.
A Luntka zdisował najlepiej K. Wojewódzki w Mam Talent.
Jebac leszczy, z lamusami się nie pieścić ;]
A Luntka zdisował najlepiej K. Wojewódzki w Mam Talent.
Jebac leszczy, z lamusami się nie pieścić ;]
Kredkę zieloną kurwa kupił
Curry_ napisał/a:
O fuck! A cóż to za wynalazek?! Aż wyszukałem na YT co to to ten luntek i jestem w szoku! Na odstrzał!
mi się już tyle razy przewinęło słowo luntek, a jakoś też go do tej pory nie widziałam, bo jakoś sądząc po komentarzach nie chciało mi się szukać. widzę, że kolejny wynalazek.to on był w 'mam talent'? nawet nie chcę zgadywać co niby miało być tym talentem
syf kiła i mogiła
"kupiłem zieloną kredkę - obciach, ale dałem ją JEJ" i obciachu nie ma
oO ale ta laska jest przyjebana... ten jej cudowny śmiech downa i "make up jest dla wszystkich" -.- a ten luntek to porażka... aż dziw ze mu jeszcze nikt na mieście nie wpierdolił.
Taa jeszcze na sadisticu wklejajcie filmy luntka. Jak go skini dopadna, albo chociaż coś przejedzie to chętnie go tylko na hardzie oglądne. A tak tylko powiększacie jego "sławę"
ten koleś jest ładniejszy od tej babki. ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów