📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
tip.top napisał/a:
ktoś tu ma chyba problemy z orientacją
a ktoś z odczytaniem ironii
kerim85 napisał/a:
Wiadomo już, kto pójdzie z Luntkiem na lody
Ty?
Panowie, spokojnie nie postępujmy pochopnie, znajdźmy mu chłopaka, albo nawet 14- tak! 14 nowych znajomych, a jak się spotkają gdzieś na lodach to zabijemy budę dechami i puścimy ich z dymem.
a tak serio, myślę,że na tym forum znajdzie się kilku chętnych na tego loda, którzy wiadomo- oficjalnie najgłośniej krzyczą (taaak @tip.top, wiesz o kogo chodzi)
a tak serio, myślę,że na tym forum znajdzie się kilku chętnych na tego loda, którzy wiadomo- oficjalnie najgłośniej krzyczą (taaak @tip.top, wiesz o kogo chodzi)
Witkens napisał/a:
(taaak @tip.top, wiesz o kogo chodzi)
pewnie, że wiem o kogo chodzi... oczywiście chodzi o Ciebie
ktoś kiedyś napisał: Związać. Do rzeki. Dziękuję.
te słowa są także dziś bardzo aktualne
te słowa są także dziś bardzo aktualne
Panie Boże , proszę spraw aby moje dziecko poszło w przyszłości w moje slady . Czyt .Smierć pedałom i gejom !
Borys2989 napisał/a:
Panie Boże , proszę spraw aby moje dziecko poszło w przyszłości w moje slady . Czyt .Smierć pedałom i gejom !
Ah, ile już zabiłeś?
Jacy wy wszyscy tu odważni .
Żyjcie sobie swoim życiem, nie wiadomo czy to co robicie nie jest powodem mordu dla innych, jego orientacja jego sprawa.
szczerze współczuję rodzicom tego czegoś,to musi być kurwa obciach dla nich
Bóg napisał/a:
Ah, ile już zabiłeś?
Jacy wy wszyscy tu odważni .
Żyjcie sobie swoim życiem, nie wiadomo czy to co robicie nie jest powodem mordu dla innych, jego orientacja jego sprawa.
Tak stworzyłeś pedałów boże a teraz się próbujesz jakoś z tego wywinąć ??
To niewiarygodne ile nowych sposobów na zabijanie mi przyszło do głowy po tym filmiku
Bóg napisał/a:
ale nie musi tego wszystkim pokazywać, zwłaszcza jak się ma nasrane w bani.
jego orientacja jego sprawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów