Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Łup w słup
pikabu • 2025-02-05, 10:05
00:00
-00:28
Download

Freddie Mercury nadal nie żyje
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-02-05, 10:12 7
A tego akurat mnie szkoda, że nadal...
Zgłoś
żmij 2025-02-05, 11:26 6
JoSeed napisał/a:

A tego akurat mnie szkoda, że nadal...

Sioł mast goł on!
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-02-05, 11:30 4
pikabu napisał/a:

Freddie Mercury nadal nie żyje

JoSeed napisał/a:

A tego akurat mnie szkoda, że nadal

Wina Nadala.

Zgłoś
Arathnmor 2025-02-05, 11:50 1
Te amerykańskie instalacje zawsze pięknie płoną.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-02-05, 12:19 2
Arathnmor napisał/a:

Te amerykańskie instalacje zawsze pięknie płoną.

Polskie płoną w c🤬j piękniej, tylko brak jest nagrań, bo rzadko który operator, czy też sprzęt rejestrujący, ocaleją.
Zgłoś
gonzor 2025-02-05, 12:23
Mast - to po śląsku maszt
Fredi znał śląski
Zgłoś
misiek.bogiem 2025-02-05, 13:25 1
Taka kompresja obrazu, że wydaje się, jakby to auto zmaterializowało się z otaczających pikseli.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-05, 18:53 1
żmij napisał/a:

Sioł mast goł on!

Noł noł noł! Szoł mast gołon. Eeeyyyaaaa.
Zgłoś
_I_ 2025-02-06, 10:06 2
Zulu-Gula napisał/a:

Polskie płoną w c🤬j piękniej, tylko brak jest nagrań, bo rzadko który operator, czy też sprzęt rejestrujący, ocaleją.

U nas rzadko przy budynkach ciągnie się średnie napięcie, a w USA większość budynków ma swojego trafo na słupie
Zgłoś
1337haxor 2025-02-06, 19:42
Kiepska piosenka. Nie chce słyszeć jak koleś drze się w mikrofon. Chce usłyszeć melodię. To tylko moja opinia, uspokój się c🤬jku.
Zgłoś
mazga50 2025-02-07, 18:23
Ładnie się zsynchronizowało z wyładowaniami.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-02-07, 19:55 2
BarmanInternetu napisał/a:

U nas rzadko przy budynkach ciągnie się średnie napięcie, a w USA większość budynków ma swojego trafo na słupie

Na delegacji w Chinach, robiłem z gościem od Westinghose'a, na codzień odpowiedzialnym za grupę podstacji w jakimś regionie pod Bostonem. Opowiadał mi, o swojej pracy. W USA, na takich przedmieściach, czy małych miasteczkach, jedno trafo przypada na 5 - 15 posesji. Natomiast na terenach wiejskich, rzeczywiście wiele farm i pojedynczych domów ma własne trafo, bo są zbyt oddalone od siebie. Do dupy jest to, że na podstacjach i węzłach, najczęściej brak jakichkolwiek zabezpieczeń, więc w razie awarii, czy takich wypadków, jak na filmie, prąd sobie płynie, dopóki nie spali linii, czy transformatora. O zabezpieczeniach nadprądowych i ziemnozwarciowych dla linii SN i WN, to oni tylko słyszeli, a na oczy nie widzieli. Przy tym, o takich i podobnych cudeńkach, jak np. mZAZ-y, to mogą sobie tylko pomarzyć. Dlatego mają tam od c🤬ja porażeń prądu i pożarów, związanych z zerwaniem linii i upadkiem przewodów na ziemię lub budynki. W porównaniu do większości krajów Europy i nawet wiejskich terenów w Chinach, są strasznie zacofani w tym względzie. Jedynie w centrach największych miast, bywa w miarę normalnie. Stany, to kraj trzeciego świata, tylko nieco bardziej rozwinięty.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem