📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie ma się co śmiać. Taka czarna kula w rui, żelbetową ścianę przebije.
Czarna tłusta mamba by się nadawała do gali MMA VIP z Najmanem.
Można poprosić Adminów o utworzenie nowego działu dla miłośników czarnuchów? Mam już dość koloru gówna na tym zacnym portalu...
panar3 napisał/a:
Można poprosić Adminów o utworzenie nowego działu dla miłośników czarnuchów? Mam już dość koloru gówna na tym zacnym portalu...
Wolisz sranie i żarcie gowna na hardzie?
panar3 napisał/a:
zmień sobie nasycanie kolorów, poziom gamma i kontrast w monitorze, a będziesz widział samych eskimosów
Ale tłusta czarna maciora. Do rzeźni ze świnią i na kotlety dla smoluchów przerobić.
Prawidła walk orangutanów:
1) Zawsze przynajmniej jedna samica jest spasiona
2) Szansa, że komuś spadnie peruka wynosi 80%
3) Irytujące dźwięki
4) Smród
1) Zawsze przynajmniej jedna samica jest spasiona
2) Szansa, że komuś spadnie peruka wynosi 80%
3) Irytujące dźwięki
4) Smród
baronturbina napisał/a:
Wolisz sranie i żarcie gowna na hardzie?
Wolę czarnuchów osobno bo powinien być taki wybór. Mam tak samo jak ty z gównem - nie chcesz, nie oglądaj. Nic tu dziwnego nie widzę i po chuj się czepiasz? Lekcje odrobione?
trytodie napisał/a:
zmień sobie nasycanie kolorów, poziom gamma i kontrast w monitorze, a będziesz widział samych eskimosów
Następny miłośnik gapienia się na czarne chujstwo... Po chuj się czepiać? Byle ryj otworzyć?
A mogła po prostu usiąść jej na głowie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów