📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Napinacz na siłowni
- teraz popularne
🔥
Czarny spacyfikowany
- teraz popularne
🔥
Luj otrzeźwiacz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
213213 napisał/a:
teraz będzie miał luźne dziąsła.
Jak trochę dłużej poleży, to i odbyt

K🤬a co film z wymiany zdań to niemal zawsze partyzant leci.. lamerstwo j🤬e.
Quassar napisał/a:
K🤬a co film z wymiany zdań to niemal zawsze partyzant leci.. lamerstwo j🤬e.
Gdzie tu widzisz partyzantkę? Ja widzę obronę własną.
jkllll485 napisał/a:
Gdzie tu widzisz partyzantkę? Ja widzę obronę własną.
Normalna odpowiedź na zadane pytanie.
jak widać ru(ESES)kie nadają się tylko do jednego.. zaj🤬ia z zaskoczenia..
lysymisio6969 napisał/a:
jak widać ru(ESES)kie nadają się tylko do jednego.. zaj🤬ia z zaskoczenia..
Jak widać, chyba jednak się nie nadają, skoro luj nie dość, że go niebtrafił, to jeszcze sam poszedł spać.
Nigdy takich nie zrozumiem, luj 55 kilo, witki suche, 30cm w łapie, jedyne, co ćwiczył, to wychylanie bełta w parku, ale c🤬j tam, on gieroj, do 15 kilo cięższego typa skacze...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie