Historia lwicy od urwania szczęki, aż do agonii. Łono natury rządzi się swymi prawami i nie ma na nim miejsca dla lwic z urwanymi szczękami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Cytat:
Łono natury rządzi się swymi prawami i nie ma na nim miejsca dla lwic z urwanymi szczękami.
Nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie to rozbawiło
To lwica ośle.
To pawian kapucynie
AleDlaczego napisał/a:
To lwica ośle.
Stary, no kurwa masz rację ;D Zmieniłem opis nawet dzięki temu. Dziękuję uprzejmie
Szczęka opada z wrażeia
fantastico napisał/a:
Stary, no kurwa masz rację ;D Zmieniłem opis nawet dzięki temu. Dziękuję uprzejmie
Sil wu ple.
Kraje trzeciego świata, to i dentysty ni ma.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Kurwa smutne to bo ona jeszcze chodzi ale już nie żyje i dobrze o tym wie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów