Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze że ręce przed siebie wyciągnęła, na pewno była amortyzacja

Można było wyjsc z tej sytuacji absolutnie bez szwanku. Instynkt zamozachowawczy na poziomie trzylatka
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Kobiety już tak mają w genach, Jak coś może je zabić to odruchowo kierują się dokładnie tam, gdzie nie powinny. A wystarczyło odbić w prawo. Ich prawo (czyli to drugie lewo). Dlaczego tak jest? trudno powiedzieć, antropolodzy uważają, że samce je tak kierowały, żeby sami mogli przeżyć. Wystarczy być szybszym od najwolniejszej istoty w stadzie. Stąd też pewnie wziął się dowcip, dlaczego mężczyźni przepuszczają kobiety pierwsze w drzwiach.
Bo w jaskiniach mógł być niedźwiedź, czy inne dzikie węże xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Driver19cm napisał/a:
Można było wyjsc z tej sytuacji absolutnie bez szwanku. Instynkt zamozachowawczy na poziomie trzylatka
Dokładnie... można uciec w drugą stronę całkiem albo nawet stanąć blisko auto bo auto szurało po lewej stronie ściany.
Ale pobiegły tam gdzie dokładnie auto spadało.... babska logika.
Geraldinio napisał/a:
Kobiety już tak mają w genach, Jak coś może je zabić to odruchowo kierują się dokładnie tam, gdzie nie powinny. A wystarczyło odbić w prawo. Ich prawo (czyli to drugie lewo). Dlaczego tak jest? trudno powiedzieć, antropolodzy uważają, że samce je tak kierowały, żeby sami mogli przeżyć. Wystarczy być szybszym od najwolniejszej istoty w stadzie. Stąd też pewnie wziął się dowcip, dlaczego mężczyźni przepuszczają kobiety pierwsze w drzwiach.
zawsze w prawo! lewactwo zawsze źle się kończy.
Od zobaczenia samochodu do momentu uderzenia kobiety minęło około 6 sekund(00:03-00:09). 6 sekund na zrobienie uniku w przeciwnym kierunku, a ona poszła w kierunku gdzie się kierował samochód i sobie tam stanęła z rękami w górze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie