Brak więcej danych co tu się odjaniepawliło
Brak więcej danych co tu się odjaniepawliło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A podobno to Polska zaściankiem i zacofaniem Europy.
Wszyscy skaczący są biali, posiadacze męskich torebek po stronie białej też.
To są prawdziwe Le Sebixy francuskie z krwi i kości, kto nigdy nie był na wakacjach we francji przed imigracją masową niech ryja zamknie, bo mieszka pewnie w krakowie gdzie nasze biaŁasy z maczetami latają.
Ale co tu muzułmanie mają do rzeczy?, araba tu biją, i skaczą po nim w kilku.
To są prawdziwe Le Sebixy francuskie z krwi i kości, kto nigdy nie był na wakacjach we francji przed imigracją masową niech ryja zamknie, bo mieszka pewnie w krakowie gdzie nasze biaŁasy z maczetami latają.
Ślepy? Głupi? Stawiam jednak na lewara.
Ale co tu muzułmanie mają do rzeczy?, araba tu biją, i skaczą po nim w kilku.
W Krakowie? W Kielcach raczej
Normalna sprzeczka w cywilizowanej troszeczkę inaczej Francji
A podobno to Polska zaściankiem i zacofaniem Europy.
Oho! Gdzieś na świecie jest bijatyka!
I cyk, obywatele kaczystowskiej demokratury już się mogą dowartościować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów