18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
G................C 2015-04-01, 21:16 7
Sam fakt że Jaruzel tyle lat żył bez zamachów na swoje życie w wolnej Polsce świadczy że z godnością naszego społeczeństwa jest kiepsko. Dziecko jak dorośnie będzie mogło w równej mierze podziękować matce jak i pizdowatowemu ojcu dla którego świstki były ważniejsze od życia dziecka. Ech no i wniosek z tego taki żeby unikać bliskich relacji z sitwiarzami.
Zgłoś
thor141888 2015-04-01, 21:39 1
Kto kurwa dzwoni po 21:00 !!! do obcej osoby z prośbą o wywiad ??? koleś jest prostakiem. Co do walki o dziecko to sam walczę przed Sądem Niemieckim o córkę. Tak więc wiem co to jest WALKA z wiatrakami. Ale i tak lepiej to wygląda w Sądzie Niemieckim bo w Polskim to dramat.
Zgłoś
Kuriki 2015-04-01, 21:47
Grzegorz.C napisał/a:

Dziecko jak dorośnie

JEŚLI dorośnie. Stawiam na to, że jak matka go pierdolnie kiedyś to tylko raz i dzieciak wyląduje w grobie.

Grzegorz.C napisał/a:

Dziecko jak dorośnie będzie mogło w równej mierze podziękować matce jak i pizdowatowemu ojcu dla którego świstki były ważniejsze od życia dziecka.

No w sumie ojciec by mógł wziąć dziecko i spierdolić za granicę. Taki gość jak on ma chyba kurwa jakieś kontakty pomocne w tym by móc zniknąć. Ale nie, on woli się bawić z papierami i resztą bolskiej patologii i jeszcze pierdoli, że matka niewinna bo zmiany w mózgu, bo choroba, bo chujwieco. Zobaczy, że przez to jego ociąganie się to pewnego dnia zostanie poinformowany o śmierci Fabiana w niewyjaśnionych okolicznościach.

A w fuckcie będzie tytuł "Mózg dziecka przytula ściany- wszystkie równocześnie. Fatalne w skutkach potknięcie się o samochodzik"

Grzegorz.C napisał/a:

Ech no i wniosek z tego taki żeby unikać bliskich relacji z sitwiarzami.

I żeby nie mieć dzieci. I żeby się nie wiązać, a jeśli już trzeba to przynajmniej potestować parę lat partnera/partnerkę. No ale żeby na to wpaść to trzeba mieć mózg, a nie kawałek pierdolonego styropianu

thor141888 napisał/a:

Kto kurwa dzwoni po 21:00 !!! do obcej osoby z prośbą o wywiad ???

Oj tam oj tam. To "bezpieczna" godzina. W ciągu dnia mogła być w pracy albo na zakupach. Wieczorem jest większa szansa, że ktoś będzie w domu, a jeszcze nie w łóżku
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2015-04-02, 0:56
Moje miasto takie Piękne.
Może dzięki temu w końcu gospodarka w nim ożyje. A nawet Turyści będą odwiedzać to piękne miejsce.
Zgłoś
Wojciech_Jazurelski 2015-04-02, 11:42 4
Grzegorz.C napisał/a:

Sam fakt że Jaruzel tyle lat żył bez zamachów na swoje życie...

Co ty możesz wiedzieć gnojku.
Zgłoś
KrisCFC 2015-04-02, 18:03
Wojciech_Jazurelski napisał/a:

Co ty możesz wiedzieć gnojku.

Idź stąd i wróć jak dorośniesz.
Zgłoś
KotSmierci 2015-04-03, 0:46 3
Sam fakt, że aktualnie rządzą nami takie świnie z wiejskiej mowi o tym, ze z nasza godnoscia jest kiepsko...
Zgłoś
z................m 2015-04-04, 1:55 2
Minuta i trzydzieści. Dłużej nie wytrzymałem. Jeśli tak mają wyglądać i się wypowiadać "dziennikarze" to ja mam to głęboko w dupie. A idź pan w chuj, rowy kopać czy mieszać zaprawy. Bo to się nawet nie nadaje do podawania młotka.

Nie zabieram głosu w sprawie dziecka, rodziców. Przez ten durny ryj i sposób wypowiedzi nie miałem ochoty oglądać. Kolejna łajza, której się wydaje że na tym zrobi karierę. Tak czy siak przed sądem to stanie. I żadna kurwa z internetu tego nie zmieni. A jak chce coś zmienić - to na świadka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem