📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam fakt że Jaruzel tyle lat żył bez zamachów na swoje życie w wolnej Polsce świadczy że z godnością naszego społeczeństwa jest kiepsko. Dziecko jak dorośnie będzie mogło w równej mierze podziękować matce jak i pizdowatowemu ojcu dla którego świstki były ważniejsze od życia dziecka. Ech no i wniosek z tego taki żeby unikać bliskich relacji z sitwiarzami.
Kto kurwa dzwoni po 21:00 !!! do obcej osoby z prośbą o wywiad ??? koleś jest prostakiem. Co do walki o dziecko to sam walczę przed Sądem Niemieckim o córkę. Tak więc wiem co to jest WALKA z wiatrakami. Ale i tak lepiej to wygląda w Sądzie Niemieckim bo w Polskim to dramat.
Grzegorz.C napisał/a:
Dziecko jak dorośnie
JEŚLI dorośnie. Stawiam na to, że jak matka go pierdolnie kiedyś to tylko raz i dzieciak wyląduje w grobie.
Grzegorz.C napisał/a:
Dziecko jak dorośnie będzie mogło w równej mierze podziękować matce jak i pizdowatowemu ojcu dla którego świstki były ważniejsze od życia dziecka.
No w sumie ojciec by mógł wziąć dziecko i spierdolić za granicę. Taki gość jak on ma chyba kurwa jakieś kontakty pomocne w tym by móc zniknąć. Ale nie, on woli się bawić z papierami i resztą bolskiej patologii i jeszcze pierdoli, że matka niewinna bo zmiany w mózgu, bo choroba, bo chujwieco. Zobaczy, że przez to jego ociąganie się to pewnego dnia zostanie poinformowany o śmierci Fabiana w niewyjaśnionych okolicznościach.
A w fuckcie będzie tytuł "Mózg dziecka przytula ściany- wszystkie równocześnie. Fatalne w skutkach potknięcie się o samochodzik"
Grzegorz.C napisał/a:
Ech no i wniosek z tego taki żeby unikać bliskich relacji z sitwiarzami.
I żeby nie mieć dzieci. I żeby się nie wiązać, a jeśli już trzeba to przynajmniej potestować parę lat partnera/partnerkę. No ale żeby na to wpaść to trzeba mieć mózg, a nie kawałek pierdolonego styropianu
thor141888 napisał/a:
Kto kurwa dzwoni po 21:00 !!! do obcej osoby z prośbą o wywiad ???
Oj tam oj tam. To "bezpieczna" godzina. W ciągu dnia mogła być w pracy albo na zakupach. Wieczorem jest większa szansa, że ktoś będzie w domu, a jeszcze nie w łóżku
Moje miasto takie Piękne.
Może dzięki temu w końcu gospodarka w nim ożyje. A nawet Turyści będą odwiedzać to piękne miejsce.
Może dzięki temu w końcu gospodarka w nim ożyje. A nawet Turyści będą odwiedzać to piękne miejsce.
Grzegorz.C napisał/a:
Co ty możesz wiedzieć gnojku.Sam fakt że Jaruzel tyle lat żył bez zamachów na swoje życie...
Sam fakt, że aktualnie rządzą nami takie świnie z wiejskiej mowi o tym, ze z nasza godnoscia jest kiepsko...
Minuta i trzydzieści. Dłużej nie wytrzymałem. Jeśli tak mają wyglądać i się wypowiadać "dziennikarze" to ja mam to głęboko w dupie. A idź pan w chuj, rowy kopać czy mieszać zaprawy. Bo to się nawet nie nadaje do podawania młotka.
Nie zabieram głosu w sprawie dziecka, rodziców. Przez ten durny ryj i sposób wypowiedzi nie miałem ochoty oglądać. Kolejna łajza, której się wydaje że na tym zrobi karierę. Tak czy siak przed sądem to stanie. I żadna kurwa z internetu tego nie zmieni. A jak chce coś zmienić - to na świadka.
Nie zabieram głosu w sprawie dziecka, rodziców. Przez ten durny ryj i sposób wypowiedzi nie miałem ochoty oglądać. Kolejna łajza, której się wydaje że na tym zrobi karierę. Tak czy siak przed sądem to stanie. I żadna kurwa z internetu tego nie zmieni. A jak chce coś zmienić - to na świadka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów