📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Starczy o tej kurwie już...
gdybym chodził do gimbazjum to pewnie by mnie to śmieszyło, ale teraz jest w chuj nieśmieszne
Beka z gimkurwy zawsze
won na gówno z takim kwejkiem
z won na gówno takim kwejkiem
kwejkiem takim gówno na won z
Miałem napisać wypierdalaj z takim gównem gdzie indziej ale koledzy mnie ubiegli.
połowa szarpała by ją jak reksio szynkę, albo pukała jak jechowy do drzwi
@up, ona ma chyba 21 lat :|
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
No kurwa nie. Banda kurwa idiotów a autor tematu gimbus.
Co za przygłup nie zrozumie że ona zrobiła to specjalnie? Jakiś pierdyliard filmików o tym wydarzeniu i po kilka milionów wyświetleń przy każdym. Przecież o to jej chodziło. Chciała wypromować swoją nową płytę i nie wydała ani grosza na jej promocję.
Co za przygłup nie zrozumie że ona zrobiła to specjalnie? Jakiś pierdyliard filmików o tym wydarzeniu i po kilka milionów wyświetleń przy każdym. Przecież o to jej chodziło. Chciała wypromować swoją nową płytę i nie wydała ani grosza na jej promocję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów