Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Saute 2013-11-02, 14:30 2
Butlę z gazem wyjebało.
Zgłoś
J................S 2013-11-02, 15:16 2
kadetem tera
Zgłoś
w................4 2013-11-02, 16:07 8
Już wolę bimery od wszechobecnych golfów, passatów i A4 w 1.9 TDI. Król i książę polskiej wsi - GOLF i PASSAT TDI
Zgłoś
melvin 2013-11-02, 21:35 4
Loq14 napisał/a:

Takiego starego złomu jak to M3 nie byłoby mi szkoda.

Co, tata golfa na sobotę pożyczył ?
Zgłoś
atha 2013-11-02, 21:43 16
Kupiłem niedawno BMW tylko że 5 zwykłe bez M i wszyscy mi mówią że to Bolid Młodych Wieśniaków. Zazdroszczą bo ich nie stać plebs jebany. Mówią że tylko wariaty i piraty drogowe tym jeżdżo ale ja jeżdżę wolniej bo mam ekonomizer i to działa na psychikę kiedy momentalnie widzi się jak spalanie idzie do 40 przy dodaniu gazu poza tym zacząłem wreszcie dbać o czystość auta bo nie wypada żeby taki piękny wóz był brudny.
Zgłoś
MyDreams 2013-11-02, 22:09 20
Nie wiem skąd taka napinka na BMW. Marka bije na głowę pod każdym względem śmieszne "auta" pokroju renault, hondy czy volkswagena. BMW to marka nie dla biednych nie ma co się oszukiwać. Biednym polecam jakąś przerdzewiałą civic czy passata w TDI, albo w gazie, żeby mniej paliło.
Zgłoś
xXMolochXx 2013-11-02, 22:54 2
No i właśnie MyDreams odpowiedziałeś sobie na twoje wątpliwości, właśnie dlatego jest taka napinka na BMW żal dupę ściska
Zgłoś
zonk 2013-11-03, 0:03 5
Fajnie się czyta komentarze biedaków których stać na stare, zajechane BMW prosto z rajchu. Kupicie nówki salonowe to sie możecie napinać ale złomy 20-sto letnie szału nie robią. Zaraz zaszczypie w dupie coś czuję.
Zgłoś
zypon 2013-11-03, 0:09
w Polsce jest więcej m3 niż z fabryki wyszło
Zgłoś
Brzydkii 2013-11-03, 12:59 4
@2up problem w tym, że te nowe M-powery wyglądają beznadziejnie. Zapytaj na pierwszym lepszym forum bmw to ludzie Ci powiedzą, że to właśnie te stare roczniki mają dusze. E30 to typowy klasyk, E36 zostało zwieśniaczone, ale nadal daje rade z dobrym silnikiem. Jednak najlepszą M3 pozostaje E46. Pozdrawiam fanatyków marki
Zgłoś
TRS 2013-11-03, 13:08 9
Tylko Ty nie rozumiesz kolego, do czego tu ludzie piją - jak można nazwać samochód, samochodem nie dla biedoty, jeśli takie E30 można kupić za 1500zł, a w skrajnym przypadku za 4-5 w już dobrym stanie? E36 podobnie.

Droższe opony mam w samochodzie, niż realna wartość 25 letniej E30, poskładanej z 3 innych samochodów i kawałka przystanku
Zgłoś
Skurwysy 2013-11-03, 13:09
A od kiedy to m3 ma 4 pary drzwi?
Zgłoś
Juska 2013-11-03, 13:11
nie chcę was martwić, ale nie jest to BMW e36 M3. M3 nie wychodziły nigdy w sedanach. Chyba ze gość sobie przeswapował, ale tego raczej nie wiecie.
Zgłoś
xiro 2013-11-03, 13:18 6
Juska napisał/a:

nie chcę was martwić, ale nie jest to BMW e36 M3. M3 nie wychodziły nigdy w sedanach. Chyba ze gość sobie przeswapował, ale tego raczej nie wiecie.

nie chce cie martwic ale akurat m3 w e36 wychodzily w wersji sedan, coupe i cabrio
Zgłoś
przemello 2013-11-03, 13:21 1
BMW to auta oklepane do bólu poprostu.... Jaka dusza? Ludzie o czym Wy pierdolicie tutaj.... Daje sobie głowę uciąć że nikt z Was nawet nie siedział w Emce a rozpływacie się jak sraczka w kiblu. Designe = 0, na każdym kroku tylko BMW, jak nie E46 to E36 albo E39....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem