Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gnojek teraz dał czerwoną kartkę, ale gdyby dorwał się do koryta to by kradł jak reszta. W Polsce nie ma kultury politycznej i jeszcze długo nie będzie, bo każdy polak myśli, że jego "racja jest mojsza niż twoja".
Prawda jest taka, że w polityce polskiej najbardziej to sprawdziliby się takie chore, ale niegroźne umysły pokroju Brauna, którego postulaty nikomu nie szkodzą, a który otwarcie przyznaje, że nie wie wszystkiego i będzie potrzebować dobrych doradców.
Natomiast te wszystkie pawłowicz i reszta katolibanu z solidarnej polski to powinna dostać dożywotni zakaz podchodzenia do władzy za hipokryzję - startują żeby reprezentować naród, po czym opluwają niektóre grupy społeczne (czyli własnych rodaków) i przekazują jawną hipokryzję kiedy wycierają się jeszcze na dodatek religią. Tfu.
PS: tak się chichraliście z Biedronia, ale on obecnie jako jedyny chyba ze wszystkich realizuje politykę oszczędnościową, którą obiecywał.
Trzeba Wprowadzić komunizm... KOMUNIZM NIE KAPITALIZM!!!!!.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów