Kurwa, hindusi są jak dzieci... szkoda ze nagranie urwane bo w sumie chciałbym zobaczyć jak to dalej gasili..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Kurwa, hindusi są jak dzieci... szkoda ze nagranie urwane bo w sumie chciałbym zobaczyć jak to dalej gasili..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On w zasadzie chciał sam ciągnik uratować polewając siedzisko, więc raczej - o dziwo - wiedział co robi.
Ja pierdolę, wyciągnąć bolec i odjechać traktorem, chuj z kablami. Może mają od chuja traktorów i się jednym nie przejmują.
angel_punx napisał/a:
Ja pierdolę, wyciągnąć bolec i odjechać traktorem, chuj z kablami. Może mają od chuja traktorów i się jednym nie przejmują.
Chciał tak się rozpędzić, żeby strumień powietrza zgasił ogień.
Mógł odłączyć ciągnik i poczekać aż się przyczepa wypali.
angel_punx napisał/a:
Serio myślisz, że w tej przyczepie były sprawne światła pozycyjne, stopu i kierunkowskazy?
Może jeszcze hamulce pneumatyczne?
jw_amigowiec napisał/a:
On w zasadzie chciał sam ciągnik uratować polewając siedzisko, więc raczej - o dziwo - wiedział co robi.
jeśli nie żartujesz to jesteś większym głąbem od niego
sadistic.pl/co-nalezy-zrobic-gdy-plonie-ladunek-na-ciezarowce-vt515156.htm
kurwicycek napisał/a:
Serio myślisz, że w tej przyczepie były sprawne światła pozycyjne, stopu i kierunkowskazy?
Może jeszcze hamulce pneumatyczne?
Od 1:00 widać jakieś kable wiszące od traktora (lub jak kto woli ciągnika) do przyczepy, albo to jakieś sznurki lub linki.
Pewnie pożar zabił 10 osób , weszli na słomę i próbowali szczać aż zgaśnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów