📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę szkoda gościa :x siadło mu coś na psychice albo w ciula leci.
Akcja wartka rodem z najlepszych amerykańskich horrorów. Doskonały wstęp do sceny jak upośledzony psychicznie gościu potem morduje każdego bo nie dostał 200 euro!
Na chuj to wrzucasz ? Śmieszą Cię upośledzeni umysłowo ?
@up A kogo oni kurwa nie śmieszą?
"Jak ma Pani na imie , Borussia czy Chelsea?" Nie no , tą wypowiedzią pozamiatał.
Pedziuch z filmiku myśli, że będzie śmieszny gdy zacznie nagrywać rozmowę z upośledzonym facetem. Nie wiem co w tym jest śmiesznego. Bieda umysłowa, kurwa aż piszczy u tych 2 klaunów... Przydało by się im, kurwa przymusowe wojsko ! Aż kurwa za tym tęsknie ! Przez takich pierdolonych debili Polska schodzi na psy ! Chuj wam w dupę, żebyście zdechli. Pozdrawiam.
6Venom9 spokojnie ich przerastasz głupotą. A żeby komuś życzyć śmierci, bo coś się nie podoba to dopiero trzeba być pierdolonym debilem i łysą spierdoliną umysłową.
Iphona sobie kupił i zgrywa bogacza, a nawet 200 euro nie ma żeby pożyczyć...
Koleś sobie pocisnął z lamusów lansujących się telefonikami, na ich poziomie, a Wy od razu, że psychiczny.
odrazu widać że gość wkręcił debila i debilkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów