musi się podobać...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwie zasady prawdziwego mężczyzny: nie chcesz wiedzieć jak wygląda twoja kobieta bez makijażu to raz a dwa: nie powinieneś wiedzieć jak wyglądało twoje jedzenie przed podaniem go na stół i co się z nim w międzyczasie działo - bo chyba byś umarł z głodu jakbyś się dowiedział, że ten kotlet ze 100%, najlepszego mięsa nie był już usmażony w momencie, kiedy hasał po łące, frytki były nie gotowane w naturalnym, mającym maks 5 minut od otworzenia oleju kiedy jeszcze rosły na drzewie frytkowym a sałatka... o mój boże, nie chcesz nawet sobie wyobrażać jak wyglądała sałatka i co się z nią działo przed podaniem jej na talerz
W ameryce mająDomino`s Pizza, a w Polsce ? DOMINIUM PIZZA, kurwa cóż za twórczość i oryginalnosć - nawet logo podobne.
@bloodwar A prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły.
bloodwar napisał/a:
nie powinieneś wiedzieć jak wyglądało twoje jedzenie przed podaniem go na stół i co się z nim w międzyczasie działo
Prawdziwy mężczyzna poradzi sobie w każdej sytuacji, w razie potrzeby sam sobie ugotuje. Trochę to stoi w sprzeczności z twoją teorią.
salmonellas napisał/a:
Trzy zasady prawdziwego mężczyzny.
1. Żona w Kuchni
2. Żona w Sypialni
3. Żona w Kuchni
Pewnie w rzeczywistości typowym pantoflem jesteś, albo starym onanistą, bo tacy zwykle się podbudowują podpisując "prawdziwy mężczyzna".
salmonellas napisał/a:
Trzy zasady prawdziwego mężczyzny.
1. Żona w Kuchni
2. Żona w Sypialni
3. Żona w Kuchni
Zapomniałeś o najważniejszej
4. Te 3 kobiety nigdy nie mogą się spotkać
Prawdziwy mężczyzna syntetyzuje w sobie wszystkie potrzebne do życia związki chemiczne z wódki i dymu cygara
Ciekawy jest filmik jak jakaś babka na potrzeby reklam układa hamburgera, jakby ktoś miał wbić zęby w to co jest robione pod reklamy, to cała morda pocięta. Tyle tam elementów spinające to gówno w całość. Bardzo rzadko jadam w burger kingu itp. ale jak już zamawiam, to zawsze przypomina mi się film z Michaelem Douglasem "Upadek".
adiemus36 napisał/a:
W ameryce mająDomino`s Pizza, a w Polsce ? DOMINIUM PIZZA, kurwa cóż za twórczość i oryginalnosć - nawet logo podobne.
nie wiem skąd jesteś ale w warszawie też jest domino's pizza. nie wiem jak w innych miastach
prawdziwy mężczyzna żyje dzięki energii punktu zerowego.
Prometeus Coprophagus napisał/a:
Prawdziwy mężczyzna poradzi sobie w każdej sytuacji, w razie potrzeby sam sobie ugotuje. Trochę to stoi w sprzeczności z twoją teorią.
Zapamiętaj sobie: prawdziwy facet nie gotuje, on wpierdala z konieczności na surowo, ale garów nie ruszy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów