📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jestem fanem dżeka onila pisane przez dwa L ale nie spodziewałem się go w roli kurwa promotora merca
swoją drogą teraz to ON jest grubszy niż wam się wydaje
szacun dla niego....wtajemniczeni w serial stargate wiedzą o co chodzi
swoją drogą teraz to ON jest grubszy niż wam się wydaje
szacun dla niego....wtajemniczeni w serial stargate wiedzą o co chodzi
Szkoda że reklamuje "Renault Kangoo w mundurze Wermachtu" ( Czyżby Niemcy nie potrafili opracować własnej platformy dla małego auta dostawczego)
Idzie MacGyver z batmanem przez pustynie i w pewnym momencie MacGyver pyta:
-Ty stary, masz może zapałki?
-Nie
-Łech... To nici ze śmigłowca...
-Ty stary, masz może zapałki?
-Nie
-Łech... To nici ze śmigłowca...
chyba pierwszy raz obejrzałem wszystkie filmy w temacie!
Pewnie już o tym była nieraz mowa: po co kopiować materiały z innych stron? Z sadistika robi się odnoga całej tej cybergównianej rzeki, a jak się rejestrowałem, czułem że to poniekąd elitarne. Pofatyguj się, znajdź i podziel się ciekawym materiałem, albo idź kopiuj-wklejać gdzie indziej..
Heh ta reklama Mercedesa przypomina reklamy jakie swojego czasu były z BMW.
Dla rządnych wrażeń polecam poszukać na youtube "the hire"
Myślę, że porównywalne z Mac'iem w Merczysławie
Dla rządnych wrażeń polecam poszukać na youtube "the hire"
Myślę, że porównywalne z Mac'iem w Merczysławie
Nie wiem czy ktoś pamięta ale grał również ponad `10 lat w serialu "Gwiezdne Wrota" polecam wszystkie 10 sezonów
Polecam również Stargate Atlantis 5 sezonów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów