📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
ciekaw jestem czy by tak machał jakby nie było siatki
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
@up właśnie to samo chciałem napisać złodzieju komentarzy zębami by machał
@up dostaniesz ode mnie pierwsze piwo za udany żart słowny, tak trzymaj.
up
nie. ale anty idiotycznym i na siłę wymyślanym w celu zdobycia chociażby kropelki piwa komentom
nie. ale anty idiotycznym i na siłę wymyślanym w celu zdobycia chociażby kropelki piwa komentom
@up
No było zabawne. Ale za pierwszym razem bardziej.
sadistic.pl/miszka-vt94839.htm872651
No było zabawne. Ale za pierwszym razem bardziej.
sadistic.pl/miszka-vt94839.htm872651
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów