Zapierdolił tak, że nie ma co zbierać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mógł szybciej zapierdalać przy tak słabej widoczności
Ale się wbił kurwa pięknie, uwielbiam takie krótkometrażowe produkcje
Skoro jest mgła i widoczność na 5 metrów, to znaczy, że trzeba zapierdalać,. No bo niby co się mogło stać?
Nie po to wyprzedzał 5km, żeby teraz hamować, pojebało?
Pewnie by nie dojechał na bazę przed pauzą
Pewnie by nie dojechał na bazę przed pauzą
jedynym sposobem na pojebanych tirowców jest zmiana konstrukcyjna ciężarówek - silnik na góre, kabina poziom 0. skończyłaby się ułańska fantazja
Mgłę chcieli rozwiać ?
Panie, ja zapierdalam ale bezpiecznie!
Gdyby staneli z 200m wcześniej to może by coś dało a tak to wjechał kolejny materiał na sadola
Pomijając fakt, że zamiast uciekać do przodu, to lecieli w bok, żeby Ich przygniotło powstałe w wyniku wjazdu na pełnej domino...
boguslaw1234 napisał/a:
O kurwa nie wiem kto bardziej przyjebany - te debile robiące pajacyki na drodze czy idiota za sterami zapierdalający tyle w takiej mgle...
boguslaw1234 napisał/a:
O kurwa nie wiem kto bardziej przyjebany - te debile robiące pajacyki na drodze czy idiota za sterami zapierdalający tyle w takiej mgle...
Jeden chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów