📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w Polsce oczywiscie tez by sie pierdolili z nim pol dnia a powinno sie odstrzelic takiego smiecia i profilaktycznie kolegow obok, ktorzy sa tego samego koloru
Policjant, który w takiej sytuacji nie strzela, nie powinien być policjantem.
za uciekajacego psa browar leci
@up wyszły z mody, bo Niemiec, Francji czy Szwecji już nie ma. Poszukajcie w internecie. Na jutube są filmiki
Tylko Polska się jeszcze broni... przed zalewem rodowitych niemieckich Niemców. U mnie na dworcu są już napisy w języku niemieckim
No nic, trzymajmy się razem w tym czasie próby dla naszej Ojczyzny.
I przypominam dzisiejszej akcji: O 19:30 palimy świeczki w oknach w geście solidarności z naszymi chrześcijankami braćmi.
Dziś wszyscy jesteśmy Niemcami, Francuzami czy Szwedami.
Tylko Polska się jeszcze broni... przed zalewem rodowitych niemieckich Niemców. U mnie na dworcu są już napisy w języku niemieckim
No nic, trzymajmy się razem w tym czasie próby dla naszej Ojczyzny.
I przypominam dzisiejszej akcji: O 19:30 palimy świeczki w oknach w geście solidarności z naszymi chrześcijankami braćmi.
Dziś wszyscy jesteśmy Niemcami, Francuzami czy Szwedami.
Wiewór napisał/a:
@up te żart już wyszły z mody. Sa wyeksplatowane do cna.
Tak jak twoje komentarze. Totalnie zbędne...
Policjant spierdala przed nagim arabem z maczeta. Francja, Niemcy, Anglia? Postepowa Europa?
Policjant, który w takiej sytuacji nie strzela, nie powinien być policjantem.
Pewnie jest z Polski i wie ze jak strzeli to go zamkną...
byszek napisał/a:
Policjant spierdala przed nagim arabem z maczeta. Francja, Niemcy, Anglia? Postepowa Europa?
Są kraje w których policja nie nosi broni.
Niestety tak za kilka lat może być i u nas, jeżeli dalej wszystko będzie szło w stronę jednej partii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów