Takie tam tłumaczenie kiepskie , dla tych co mieliby większe problemy ze zrozumieniem tego co gadają niż ja
I scena (pomijając intro)
Rycerz do wodza : Co zamierzasz robić chodząc wokół ubrany niczym cholerna baba ? Czemu ?
Wódz do rycerza : Nie jestem mężczyzną ,ale też nie jestem chłopcem .
Rycerz : Zabawne (ironicznie)
Wódz : Owszem . Zabawne . ... Niegdyś ,kiedy byłem (am?) małą dziewczynką w Francji ,byłyśmy tam wykorzystywane do zrywania ślicznych stokrotek ... Chłopcy z wioski szeptali moje imię ,Balgruf , oh Balgruf , dlaczego nie pokażesz nam swej drobnej c*pki ?
II scena
Kobieta w szarych ,krótkich włosach : Dziewczynki powinne uczyć się jak mogą bawić się same z sobą (wiadomo o co chodzi
)
Mężczyzna w jasnych włosach : Heh , Co ?
Kobieta w szarych ,krótkich włosach : Moja córka Braith ... Więc ...ona jest dziw*ą
Kobieta schodząca po schodach (córka tej w szarych włosach) : Cześć chłopaki.
Mężczyzna w jasnych włosach : Aaah to pali !
Córka : Przyjrzyj się dobrze . Jestem pewna ,że znajdziesz to czego szukasz
Kobieta w szarych krótkich włosach : Nie teraz ,Braith.
Córka (Braith) : Przestać próbować zmienić mnie ,matko . ... Nie jestem już dzieckiem . Jestem prawie kobietą , prawda panowie ? ... prawda ?? , PRAWDA ???
Mężczyzna w jasnych włosach : (znacząco kaszle )JailBait *
Braith (córka) : Oh , dajcie spokój , proszę nie zostawiajcie mnie !
* Nie wiedziałem jak to przetłumaczyć , słowo z angielskiego slangu , chodzi o kobietę która wygląda na dojrzałą ,a w rzeczywistości jest poniżej wieku w którym ru*hanie
jej uznawane było by za stosowne , bądź zgodne z obowiązującym prawem .
III Scena
Rycerz do faceta w sukience : O Kurde !
Gość w sukience : Przyjrzyj się temu ,bracie . ...(reakcja rycerza
) ... Dzięki bogom jesteś mężczyzną . Moim obowiązkiem jest grać pielęgniarkę . Dla tego też mogę godziwie leczyć ludzi . I tak samo postąpiłbym z tobą . Jeśli łapiesz o co chodzi ,hehehe.
IV Scena
Kobieta : No więc ,żołnierzu ? Czy jesteś gotów na to ?
Żołnierz : to był tylko sen
Drugi żołnierz (ten mniej ubrany) : Nie . Lepiej
V Scena ---> Nie wiem czy na pewno o to chodziło ,możliwe że zrobiłem parę błędów .
Strażnik : Idź kręcić z dowolnym kut*sem chyba że ... będziemy mieć ,prawdziwą , wielką , imprezę !
Mężczyzna w jasnych włosach : Co to jest za sposób na zniewieściałych chłopaków ?
Golas w hełmie stojący za mężczyzną w jasnych włosach : Zaszalejcie , żołnierzu ! Te chłopaki ciężko pracują i bawią się jeszcze mocniej .
Kolejna scena
Rycerz w złotawej zbroi w jasnych włosach (odwraca się ) : Może powinniśmy zaprosić jakieś kobiety ???
Następna scena
Bard : Zajedziemy pod Stormcloaks (burzowe lub szturmowe peleryny) i odbierzemy co naszą własnością jest , niczym cesarskie mydła * i chusteczki * . Wykorzystali mnie , czuję się taki ... czysty !
Ja kocham ,KOCHAM ! wilgotne chusteczki * . Oni wykorzystali mnie chwalebnie ! po moim słodkim ty*ku
* nie grałem w nową część The Elder Scrool , ale to chyba jakieś tamtejsze ugrupowania ?
Napisy ostrzegawcze na czarnym tle : Zasłoń oczy
Kolejna scena
Koleś na krześle : hmm , intrygujące . Ale wysoce niepokojące (być może chodziło w kontekście o rozpraszające uwagę)
Mam nadzieję ,że niektórym trochę pomogłem w zrozumieniu filmiku
A dla autora leci piwo .
Ps. Kiedyś oglądałem podobne filmiki tyle ,że dotyczyły Chucka Norissa w Oblivionie