📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Janusz ufam Tobie...
śmieszne jak twoja stara
Może większość osób z "sada" nie chodzi do kościoła i całkiem ich rozumie bo sam nie chodzę ,,, Ale troszkę szacunku dla ludzi którzy wierzą w to co wierzą .
Może większość osób z "sada" nie chodzi do kościoła i całkiem ich rozumie bo sam nie chodzę ,,, Ale troszkę szacunku dla ludzi którzy wierzą w to co wierzą .
Ktoś mnie wzywał?
lukasz207 napisał/a:
W Iraku za coś takiego przeciwko Allahowi wyrwali by ci jaja posypali solą potem ujebali łeb w imię boga , a tutaj co ?... czujesz się bezkarny ? bohaterze .
Pierdolisz, Ci o których mówisz, CI świętojebliwi nie potrzebują takich obrońców jak TY, potrafią sami się obronic, więc mówiąc w skrocie, nie pierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów